Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θεσσαλών Νομού Φωκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θέμα: «Ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θεσσαλών Νομού Φωκίδας»....

Το Σάββατο 25η Μαρτίου 2023 ανήμερα της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο «Αριστογεύσεις Hall», στην Άμφισσα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ιδιαίτερα ο Βουλευτής και Γεν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρυσούλα Σεγδίτσα Πονήρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μέγκος και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Νίκη Πολυζώη τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Συλλόγου που με την συμμετοχή τους γέμισαν την αίθουσα και έδειξαν με τον πιο χειροπιαστό τρόπο την στήριξή τους στον Σύλλογό μας:

§  το ΚΑΠΗ Ιτέας - Δεσφίνας για την παρουσία του,

§  τους τσολιάδες που παρευρέθηκαν από την πόλη των Τρίκαλων, τον κ. Λάμπρο Κακάβα πρόεδρο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» του Δ. Πύλης και τον κ. Θωμά Κακάβα μέλος του Ιππικού Συλλόγου «ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ» Τρικάλων με πρόεδρο τον μουσικό της ορχήστρας κ. Μίλτο Κρανιά για την υποδοχή του κόσμου στην είσοδο και το κέρασμα με τοπικά προϊόντα.

§  όλα τα παιδιά του χορευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Προσηλίου Φωκίδας με την χοροδιδάσκαλο κ. Ζέφη Μιχαηλίδη και την Πρόεδρο κ. Σπυριδούλα Ξαγάρα για την εκπληκτική τους χορευτική παρουσία.

§  όλους τους επαγγελματίες της Φωκίδας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας για τα δώρα που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.

§  την Ορχήστρα που ήρθε από Θεσσαλία και αποτελούνταν από τους: Δημήτρη Σκότη στο τραγούδι, τον Χρήστο Κιτσόπουλο στο κλαρίνο, την Μαρία Βε Τρίγκα στο τραγούδι και στα κρουστά, τον Μίλτο Κρανιά στο μπουζούκι και την κιθάρα, τον Στέλιο Ευαγγελάκη στο τραγούδι και τον Δημήτρη Μπόκορο στα πλήκτρα η οποία  κράτησε τον κόσμο σε κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε για την στήριξη τον Δ. Δελφών, την Π.Ε. Φωκίδας, την εταιρία «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.», το ξενοδοχείο «TROKADERO HOTEL» στην Ιτέα, την εταιρία Μπισκότων «ΒΙΟΛΑΝΤΑ cookies» στα Τρίκαλα, την εταιρία «ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ Ε.Π.Ε.» Μαράβα - Κούτσικου στην Φιλύρα Τρικάλων και το κατάστημα Χαλβαδοποιίας « 1 και Κάτι ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ» από Τρίκαλα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας για την στήριξή τους στην προβολή του Ετήσιου Χορού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλοι μας μπορούν να μας ακολουθούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Instagram:thessaloi_fokidas, www.facebook.com/thesfok, site:thesfok.blogspot.com και email: thess.fok@gmail.com

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

       Η Πρόεδρος                                                Η Γενική Γραμματέας

    Νικολέτα Παπαδοπούλου                                        Μαρία Τσαπκίνη

--

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

      Τ.Κ. 33200 - ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ


               Κιν:6944262993










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου