Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Αλμπάνη από τον Όμιλο Φίλων του Δάσους

Σήμερα αποχαιρετούμε με απέραντη θλίψη ένα μέλος του ΔΣ του Ομίλου μας και κυρίως έναν πολύ αγαπητό φίλο και σύντροφο στους αγώνες μας.....

Τον Γιάννη τον γνωρίσαμε πριν από χρόνια μέσα από τους κοινούς αγώνες για την Οίτη, τον Σπερχειό, τον Μαλιακό. Αγαπούσε την πόλη του, αγαπούσε τα βουνά, τα δάση, τα ποτάμια.

Ενώσαμε τους δρόμους μας σε έναν κοινό αγώνα για βουνά χωρίς πληγές, για καθαρό νερό, καθαρό αέρα και καθαρή... σκέψη. Σεμνός, προσιτός και φιλικός με όλους. Άνθρωπος με έμφυτη ευγένεια, ευθύτητα και ήθος, ο Γιάννης δεν υπήρξε ευαισθητοποιημένος μόνον για το περιβάλλον αλλά και για μια δικαιότερη κοινωνία. Γι αυτό δεν δίσταζε να συμμετάσχει σε κοινούς αγώνες και για μια ανθρώπινη κοινωνία όπου τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα θα γίνονται σεβαστά και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν θα είναι απλώς ζητούμενο αλλά συνθήκη που θα υλοποιείται.

Σήμερα σε αποχαιρετούμε φίλε Γιάννη. Θα σε θυμόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για τα ιδανικά σου που είναι και δικά μας ιδανικά όσο ζούμε.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στον αγαπημένο του αδελφό Θεόδωρο και στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη.

Επιθυμία μας είναι αντί στεφάνων να κατατεθεί οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση του αγώνα των πλημμυροπαθών του Κόμματος, στον οποίο και ο ίδιος ενεργά συμμετείχε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου