Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

“Η χώρα χρειάζεται συνέπεια και σταθερότητα, όχι πειραματισμούς”

Ενημερωτικό δελτίο από τη Βουλευτή Φθιώτιδας, Έλενα Μακρή-Θεοδώρου

Λίγο περισσότερο από ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την ανάληψη των βουλευτικών καθηκόντων για την Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, με την ίδια να αυξάνει τη δραστηριότητά της μέρα με τη μέρα δηλώνοντας έμπρακτα παρούσα στα πολιτικά δρώμενα της Φθιώτιδας.....

Στον απολογισμό της για τις πρώτες εβδομάδες της ως βουλευτής περιλαμβάνονται δράσεις θεσμικές, πολιτικές αλλά και κάποιες με έντονους συμβολισμούς. 

Η βουλευτής Φθιώτιδας επέλεξε να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της ζητώντας την ευχή του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών σε συνάντηση που είχαν αμέσως μετά την ορκωμοσία της. 

Η κα Μακρή-Θεοδώρου παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφανοτροφείου Θηλέων, του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Φθιώτιδας και του Λυκείου των Ελληνίδων, όπου συμμετείχε ενεργά ως μέλος του Δ.Σ., θέλοντας να αναδείξει και να τονίσει την προσφορά της Κοινωνίας των Πολιτών στην καθημερινότητα και την περιοχή μας. 

Στις κοινοβουλευτικές της δραστηριότητες η κα Μακρή-Θεοδώρου υπογραμμίζει τη συμμετοχή της στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής στην οποία συζητήθηκε η τεχνολογική καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις μεταφορές. 

«Ο ευρύτερος κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών είναι από τους βασικότερους της ελληνικής οικονομίας, κατέχοντας περίπου το 11% του εγχώριου ΑΕΠ με αποτίμηση σχεδόν 20 δισ. Ευρώ. Είναι αναγκαίο να τοποθετήσουμε την καινοτομία στο επίκεντρο, να δώσουμε κίνητρα για την ανάπτυξη εφαρμογών που δίνουν λύσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος και όσες δημιουργήθηκαν από τη πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος για να γίνει η χώρα περισσότερο ανταγωνιστική και παραγωγική στον συγκεκριμένο τομέα» δήλωσε η κα Μακρή-Θεοδώρου μετά το τέλος της συνεδρίασης.


Σε ό,τι αφορά τις θεσμικές της συναντήσεις η κα Μακρή-Θεοδώρου επισκέφτηκε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε σειρά έργων και πρωτοβουλιών που αφορούν την περιοχή μας καθώς και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα.

Τέλος στον απολογισμό της η κα Μακρή-Θεοδώρου περιλαμβάνει τις επισκέψεις της σε χωριά σε όλη τη Φθιώτιδα.

Σε δήλωσή της αναφέρει: «Στις επόμενες εκλογές οι πολίτες καλούνται να αξιολογήσουν το έργο της τωρινής Κυβέρνησης αλλά κυρίως να επιλέξουν την κατεύθυνση της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θεωρώ ότι το έργο κρίνεται θετικό και πιστεύω ότι η πορεία που ακολουθεί η χώρα τα τελευταία χρόνια είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Μένει να το επαληθεύσουν οι πολίτες στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία. Η χώρα χρειάζεται συνέπεια και σταθερότητα και σίγουρα όχι πειραματισμούς «αλά ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό το μήνυμα θα μεταφέρω σε κάθε γωνιά της περιοχής μας το επόμενο διάστημα». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου