Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

"Αποθέωση για Γιώργο & Στέλιο Γκόλγκαρης στις συναυλίες τους με Κωσ. Χατζή & Μιχ. Χατζηγιάννη υπό την Διεύθυνση του Αντ. Μυτακίδη με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου."

Με Κώστα Χατζή & Μιχάλη Χατζηγιάννη εμφανίστηκαν ως Σολίστ και αποθεώθηκαν από το Κυπριακό κοινό,.....

οι καταξιωμένοι Έλληνες κιθαριστές Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου, για δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό.

200 κιθαρίστες από την Κύπρο παρουσιάστηκαν σε ένα μουσικό υπερθέαμα για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο τη στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, στην μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, με τους δύο καλλιτέχνες να φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει.

Οι ενορχηστρώσεις ήταν του Αντώνη Μυτακίδη, και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Αντώνη Κοΐζα. Συμμετείχαν επίσης Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων από όλη την Κύπρο, ενώ σολίστ εκτός των Γιώργου & Στέλιου Γκόλγκαρη ήταν και το, Cyprus Guitar Trio.

Οι συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου