Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δελτίο τύπου για την συνεστίαση και την κοπή πίτας της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Γενάρη στην ταβέρνα “Διογένης” στην Κίρρα η συνεστίαση των Κομματικών Οργανώσεων Άμφισσας, Ιτέας και Δεσφίνας του ΚΚΕ.....

Τους δεκάδες φίλους, συμπορευόμενους με το ΚΚΕ, άλλους που για πρώτη φορά το προσεγγίζουν, καλωσόρισε ο Δρόσος Τσελές, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς & Εύνοιας και υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με αισιοδοξία, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα να δοθούν οι μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά.

Στη συνεστίαση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος τόνισε πως το ΚΚΕ καλεί τον λαό να γυρίσει την πλάτη σε επίδοξους –παλιούς και νέους– κυβερνητικούς «σωτήρες» και «προστάτες». Να δώσει απάντηση στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που θα ενταθούν το επόμενο διάστημα και μπροστά στην εκλογική μάχη από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα του αστικού πολιτικού συστήματος, ενισχύοντας το ΚΚΕ. Κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ σε συστράτευση και δράση για την οργάνωση και πραγματοποίηση μιας πλατιάς πολιτικής εξόρμησης στον λαό με στόχο την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού. Για να γίνει πράξη το σύνθημα «Ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής». 

 Το Γραφείο Τύπου




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου