Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδοποιίας σε Κοινότητες της Δ.Ε. Γραβιάς

Ιωάν. Μανανάς: «Έργο ασφάλειας και αισθητικής αναβάθμισης»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς, ....

οι οποίες αφορούν στην αποκατάσταση της οδοποιίας, βελτιώνοντας τις συνθήκες χρήσεις της, αλλά και ενισχύοντας την ασφάλεια πεζών, οδηγών και οχημάτων. 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Κοινότητας Μαριολάτας, Αποστολιάς, Βάριανης, Οινοχωρίου, Σκλήθρου, Καλοσκοπής», προϋπολογισμού 29.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Δελφών και σύμφωνα με τη μελέτη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής και συντήρησης δρόμων εντός των ορίων των οικισμών Καλοσκοπής και Μαριολάτας οι οποίοι ήταν ήδη τσιμεντοστρωμένοι, πλην όμως είχαν καταστραφεί από το πέρασμα το χρόνου, αλλά και από επισκευές που έγιναν κατά καιρούς σε υπόγεια δίκτυα κοινής ωφέλειας. Στις υπόλοιπες Κοινότητες όπου οι δρόμοι εντός των ορίων των οικισμών ήταν χωμάτινοι πραγματοποιήθηκε τσιμεντόστρωσή τους βελτιώνοντας την πρόσβαση των κατοίκων σε διάφορα σημεία.

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γραβιάς κ. Ιωάννης Μανανάς με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών δήλωσε: «Ο Δήμος Δελφών εργάζεται καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της καθημερινότητας και το συγκεκριμένο έργο, όπως έχουμε δηλώσει και κατά το παρελθόν, συνεπάγεται την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τον δημότη, ενισχύοντας τον τομέα ασφάλειας, αλλά και αναβαθμίζοντας αισθητικά την εικόνα των περιοχών παρέμβασης. Με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε σημείο του Δήμου μας, και εξαντλώντας κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης, συνεχίζουμε το έργο για το οποίο οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν».  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου