Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Κοινότητας Άμφισσας

Σάββατο 17/12

Παιχνιδομηχανή- Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά, ώρα 11.00 - 13.00 στην Πλατεία Ησαΐα.....

   Σταθμός 1ος: Τα Χριστούγεννα

   Διοργανωτές: Το Κέντρο Ημέρας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.      

Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με Ηνίοχος Α.Σ., Α.Σ. Ακαδημία 94, 

Σύλλογος Ελιά  

    

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Δελφών «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΤΕΑΣ», ώρα 19:30


Κυριακή 18/12

Μπαζάρ συλλόγων στην Πλατεία Κεχαγιά, ώρα 10:30 – 13:30

«Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις και μυρωδιές» με τον Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας, ώρα 10:30-13:30 στην Πλατεία Κεχαγιά.

Δωρεάν προβολή παιδικής ταινίας «En canto» με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Φωκίδας και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Φωκίδας IPA, την Κινηματογραφική  Λέσχη Άμφισσας και την Κοινότητα Άμφισσας.

Στους εμπορικούς δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάζουν με χριστουγεννιάτικες μασκότ, κατασκευές με μπαλόνια και ζωγραφική προσώπου,  σε συνεργασία με το ΣΕΚΑ Άμφισσας.


Δευτέρα 19/12

Αιμοδοσία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας στην Πλατεία Ησαΐα μετά τις 10:30, με τη συνεργασία της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Φωκίδας και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Φωκίδας.


Στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.


   Ώρα 17:30– 20:00 "Καλήν εσπέρα άρχοντες “Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.


Πέμπτη 22/12

   Μαγικά Χριστούγεννα, ώρα 17:00 Πλατεία Κεχαγιά.


   Ο Άγιος Βασίλης με τα Ξωτικά, φτιάχνουν στο Εργαστήριο τα δώρα για τα παιδιά. Τα «πειραχτήρια» Ξωτικά όμως προτιμούν να στήσουν τη δική τους γιορτή, προσκαλώντας «Τα Μαγικά Παιχνίδια».

   

Άγιος Βασίλης, Χιονάνθρωπος, Τάρανδος αλλά και Χριστουγεννιάτικοι Ξυλοπόδαροι, Ζογκλέρ

(ξωτικό του πάγου, βασίλισσα του χιονιού κλπ.), μαζί με τις φουσκωτές φιγούρες καρτούν,  μεταφέρουν στα παιδιά όλων των ηλικιών την μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

  Διοργάνωση: ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Δελφών

  

Φιλανθρωπικός αγώνας παλαίμαχων ΓΑΣ Άμφισσας και Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας, Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Φωκίδας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας Χρ. Καμπεράκης. 

Συμμετέχει και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

   Κατά την διάρκεια του αγώνα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το  Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.


Παρασκευή 23/12

Το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας γεμίζει τη πόλη με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Από το πρωί η παραδοσιακή ορχήστρα, η χορωδία και όλοι οι μαθητές και καθηγητές θα τραγουδήσουν τα παραδοσιακά κάλαντα στη πόλη μας.


Εκδήλωση του Δήμου Δελφών. «Ανταλλαγή ευχών με τους εργαζόμενους του Δήμου Δελφών» στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ώρα 12:00μ.

«Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο» με Ρεσιτάλ πιάνου της διεθνούς φήμης πιανίστα Κωνσταντίνας Βιδαλάκη όπου ζει και κάνει καριέρα στο Ανόβερο της Γερμανίας.


Σάββατο 24/12

   Η ΕΠΣ Φωκίδας διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου για όλα τα παιδιά του δημοτικού σχολείου. Ο Αι Βασίλης και ο Ρούντολφ θα μοιράζουν δώρα. Πλατεία Ησαΐα


28,29,30/12

   Προβολή ταινίας από την  Κινηματογραφική & Πολιτιστική Λέσχη Άμφισσας


Τετάρτη 28/12

   Οι Swingin’ Cats με χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο και τραγούδια όπως «Jingle bells», «Rockin around the Christmas tree», κ.α, σε συνδυασμό με swing & rock n’ roll μελωδίες, ενώνουν και ικανοποιούν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό.


Πέμπτη 29/12

   Ετοιμάζεται … Santa Run …. από συλλόγους της περιοχής. Μείνετε συντονισμένοι .


Παρασκευή 30/12 

   Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ακροβάτες, μάγοι και χριστουγεννιάτικη μασκότ, θα  διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της πόλης, μετά τις 12:00μ


Κυριακή 08/01/2023

   Κοπή πρωτοχρονιάτικής πίτας του Δήμου Δελφών, ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.


Δευτέρα 09/01/2023

Ο Δήμος Δελφών με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας ΓΝΑ και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άγιοι Ανάργυροι διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, ώρες 17:30 με 20:30.

Ανάγνωση παραμυθιού, ώρα 11:30 Πλατεία Κεχαγιά

Ελάτε να ανακαλύψουμε «Το μυστήριο του αληθινού ‘Αγίου Βασίλη» διαβάζοντας το παραμύθι με την Ελένη Ρένεση , εκπαιδευτικό – Συγγραφέα .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου