Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΑΙΩΤΩΝ

ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ !

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου των Απανταχού Δρυμαιωτών,....

Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογός μας διατηρεί Τράπεζα Αίματος, η οποία εφοδιάζεται με την Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών μας, ενώ έχει σε πολλές περιπτώσεις μέχρι στιγμής βοηθήσει συγχωριανούς μας σε στιγμές που βρέθηκαν σε ανάγκη για κάλυψη αίματος.

Οι συνθήκες που επέβαλε η πανδημία της COVID-19 επέφεραν και μεγάλη αδράνεια στον τομέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, όχι μόνο για το Σύλλογό μας, αλλά και διεθνώς.

Ωστόσο, οι ανάγκες για αίμα (έκτακτες π.χ. χειρουργικές επεμβάσεις, πολυτραυματίες ή τακτικές π.χ. πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς) δε σταματούν ποτέ!

Για αυτούς τους λόγους και προκειμένου να εξασφαλιστεί η επάρκεια του αποθέματος της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας (η οποία βρίσκεται σε ανησυχητικά επίπεδα), σας προσκαλούμε με αφορμή την εορταστική περίοδο να αφιερώσετε λίγη ώρα από την καθημερινότητά σας και να επισκεφθείτε οποιοδήποτε Τμήμα Αιμοδοσίας της χώρας για να αιμοδοτήσετε προς το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών με την επωνυμία: Σύλλογος Απανταχού Δρυμαιωτών (με αριθμό μητρώου: 12996).

Όποιος και όποια αιμοδότης και αιμοδότρια προσφέρει αίμα για την Τράπεζα του Συλλόγου παρακαλείται να ενημερώνει στο E-Mail:  info@drymaia-syllogos.gr ή στο 6985776260 (μπορείτε να απευθύνεστε και για λοιπές διαδικαστικές λεπτομέρειες), προκειμένου να τηρούνται στατιστικά δεδομένα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία (προϋποθέσεις, οδηγίες κλπ) μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ε.Κ.Ε.Α. https://ekea.gr/

Μην ξεχνάτε ότι από μία φιάλη αίματος που προσφέρεται μπορούν να σωθούν έως και 3 ζωές!

Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην είμαστε όλοι κατάλληλοι ως Εθελοντές Αιμοδότες, όμως όλοι ενδέχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας να χρειαστούμε μία φιάλη αίματος.

Καλούμε και τους μεγαλύτερους να παρακινήσετε τη νέα γενιά να υιοθετήσει την καλή συνήθεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μια πράξη αλτρουισμού και προσφοράς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου