Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ο Δήμος Δελφών επιχορηγεί τα αθλητικά σωματεία με αγωνιστικά τμήματα


Π. Ταγκαλής: «Αρωγοί για να διασφαλιστεί η παρουσία των ομάδων στα πρωταθλήματά τους»...
Ο Δήμος Δελφών αποφάσισε να προβεί στην επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων, στηρίζοντας και με αυτό τον τρόπο τους υγιείς πνεύμονες δραστηριοτήτων της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, αποφάσισε μέσω της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του 2022 την επιχορήγηση των αθλητικών σωματείων που έχουν αγωνιστικά τμήματα με το ποσό των 20.000 ευρώ.
Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί στις ενέργειες και τα έργα που έχουν γίνει έως σήμερα, κάποια εκ των οποίων είναι σε εξέλιξη, για τη στήριξη των αθλητικών συλλόγων της περιοχής, στοχεύοντας όχι μόνο στην βελτίωση των υποδομών αλλά και στη συνολικότερη ενίσχυση των δράσεών τους, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που παράγουν για τον τόπο.
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με δήλωση του σημείωσε: «Έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών, έτσι όπως διαμορφώνονται πλέον με τις συνεχείς αυξήσεις στο κόστος της ενέργειας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό κυρίως για τις μετακινήσεις των ομάδων που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Δήμος Δελφών αποφάσισε να πάρει μία επιπλέον απόφαση στήριξής τους. Στεκόμαστε αρωγοί θέλοντας να διασφαλιστεί η παρουσία τους εντός των γηπέδων, με την ευχή και αυτή η χρονιά να συνοδευτεί από επιτυχίες όπως γίνεται σε κάθε αγωνιστική σεζόν. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική αρχή και κάθε επιτυχία».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου