Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗ LAMIA EXPO

Η «Lamia Expo» επιστρέφει δυναμικά στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας,.... από την Παρασκευή 23 έως και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός! Πρόκειται για μία γενική έκθεση με πολλές συμμετοχές από ευρύ επαγγελματικό φάσμα και αποτελεί πόλο έλξης για τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

 Στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας τουριστικής προβολής του Δήμου μας, με στόχο την διαφήμιση των παραγωγών και των αξιοθέατων των χωριών μας, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη διαμόρφωση ευνοϊκών συνθηκών για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας θα λάβει μέρος στην έκθεση με την ενοικίαση περιπτέρου.

 Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Δήμου μας, ώστε να διαφημίσουν δωρεάν τα προϊόντα τους και δεν έχουν ακόμη φέρει υλικό (δείγματα, κάρτες, φυλλάδια κτλ), όπως ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς, μπορούν να τα προσκομίσουν στο Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας, στην Αντιδήμαρχο κα Πετρούλα Τσιρνόβα, μέχρι και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

 Ελάτε στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στο κτίριο Γ’ περίπτερο no 80, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή από τις 10:30 έως τις 22:00 και Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη από τις 16:00 έως τις 22:00, να μας συναντήσετε και να γνωρίσετε τόσο τα τοπικά προϊόντα μας όσο και τις ομορφιές του τόπου μας! Σας περιμένουμε!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου