Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σύλληψη για κλοπή από οικία, σε περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας

Κατασχέθηκαν όλα τα κλοπιμαία τα οποία θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους....

Συνελήφθη αμέσως ημεδαπός, χθες (24-09-2022) το απόγευμα σε περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, για κλοπή από οικία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από μεσημβρινές ώρες της 23 έως μεσημβρινές ώρες της 24-09-2022, ο ανωτέρω παραβίασε παράθυρο της οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία τηλεόραση, ένα αλυσοπρίονο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, μία μπουκάλα υγραερίου συνδεόμενη με συσκευή πετρογκάζ και έναν χαλκοσωλήνα σπειροειδή (ρολό) για ψυγεία.

Η άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό αρχικά ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλησίον της προαναφερόμενης οικίας, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο καθώς είχε υποστεί ρήξη ελαστικού, ενώ ακολούθως εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη όταν μετέβη στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου.

Εντός του οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο χαλκοσωλήνας (ρολό) που είχε αφαιρεθεί από την οικία, ενώ σε κοντινό σημείο από το όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από κλαδιά, όλα τα υπόλοιπα κλοπιμαία τα οποία θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διάπραξη της κλοπής.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου