Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου. .....

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Συμμετοχή του Λαογραφικού Συλλόγου στην εκδήλωση στα Καρκαβέλια την Κυριακή 2 Οκτωβρίου για τη “Μάχη της Σουβάλας στις 7 Οκτ.1824”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ   

        Σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου μας θα συμμετάσχει στις προγραμματισθείσες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της “Μάχης της Σουβάλας” που θα λάβει χώρα για δεύτερη χρονιά εφέτος στα Καρκαβέλια την Κυριακή 2 Οκτωβρίου....

    Προκειμένου η εκπροσώπηση του Συλλόγου μας, σε αυτή την ιστορικής σημασίας εκδήλωση, να είναι αυτή που η ιστορία μας, τα ήθη & τα έθιμά μας επιτάσσουν, το Δ.Σ. αποφάσισε να συγκροτήσει μικτό τμήμα παιδιών & ενηλίκων συγχωριανών μας (ανεξαρτήτου ηλικίας) ενδεδυμένων με παραδοσιακές φορεσιές (φουστανέλες-Σιγκούνια) ώστε να παραστούν στην εκδήλωση.

   Παρακαλούμε & προσκαλούμε τόσο τα μέλη μας & τα παιδιά τους όσο & τους λοιπούς συγχωριανούς μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση ενδεδυμένοι με παραδοσιακή φορεσιά να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέκο Βαλάσκα Τηλ. 6983517863 .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου