Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

H παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Διάψαλμα», των Εκδόσεων Εντευκτηρίου, της Κατερίνας Παναγιωτοπούλου

 

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Διάψαλμα», των Εκδόσεων Εντευκτηρίου, της Κατερίνας Παναγιωτοπούλου, στο αναγνωστικό κοινό της Αθήνας, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στο Θέατρο «Σταθμός».....

Για το βιβλίο μίλησαν η κυρία Εύη Κυριακοπούλου, δημοσιογράφος, η κυρία Ζιζή Σαλίμπα, Δρ. οικονομολόγος-ιστορικός.

Κείμενα από το βιβλίο διάβασαν η κυρία Σμαράγδα Σμυρναίου, ηθοποιός και ο κύριος Μάνος Καρατζογιάννης, ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου «Σταθμός».

Την παρουσίαση πλαισίωσαν με τα τραγούδια τους οι κυρίες: Ερωφίλη, ερμηνεύτρια-συνθέτης και Δήμητρα Ασσαριώτου, τραγουδοποιός ερμηνεύτρια.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κύριος Γιώργος Κορδομενίδης, διευθυντής των Εκδόσεων Εντευκτηρίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ

Μετά από πολλές αντιξοότητες και δύσκολες στιγμές φτάσαμε στον απολογισμό της εκδήλωσης για την παρουσίαση του «Διαψάλματος», που έγινε χωρίς τον αγαπημένο φίλο, κριτικό λογοτεχνίας Θανάση Νιάρχο, ο οποίος βοήθησε πολύ στον συντονισμό της. Λόγοι υγείας τον ανάγκασαν να απέχει σωματικά, ωστόσο ήταν μαζί μας ουσιαστικά με το μυαλό και την καρδιά σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό και του στέλνω την αγάπη μου και ευχές όλων μας για καλή ανάρρωση.

Ευχαριστώ θερμά και εγκάρδια:

Την κυρία Εύη Κυριακοπούλου, για την εξαιρετική της προσέγγιση στις ιστορίες του «Διαψάλματος». Η εκ μέρους της αξιολόγησή τους με τιμά ιδιαίτερα.

Την κυρία Ζιζή Σαλίμπα, για την εκτίμηση των διηγημάτων μου και την θαυμάσια, και τιμητική για μένα, θετική κρίση της από τη θέση της ιστορικού.

Την κυρία Σμαράγδα Σμυρναίου, για την πρόθυμη συμμετοχή της στην εκδήλωση και για την έξοχη ανάγνωση των διηγημάτων του Διαψάλματος.

Τον κύριο Μάνο Καρατζογιάννη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή και σκηνοθέτη του Θεάτρου Σταθμός, για την σημαντική βοήθειά του καθώς και για την υπέροχη απόδοση της ανάγνωσης των διηγημάτων μου. 

Τις κυρίες Ερωφίλη και Δήμητρα Ασσαριώτου, μουσικούς και ερμηνεύτριες, για την ξεχωριστή, και απαιτητική, μουσική και τραγουδιστική πλαισίωση της εκδήλωσης.

Τον κύριο Γιώργο Κορδομενίδη, επιμελητή και εκδότη μου, για την κατανόηση, την αμέριστη συμπαράσταση και τη βοήθειά του από τότε που του παρέδωσα το πρώτο αρχείο του Διαψάλματος μέχρι να το κρατήσω στα χέρια μου τυπωμένο βιβλίο.

Την κυρία Σόφι Σενόγλου, εικαστικό για την παραχώρηση του ζωγραφικού έργου της και τον κύριο Άρι Γεωργίου για τον σχεδιασμό του εξωφύλλου.

Μα, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ όλους όσοι ήταν κοντά μας και μας χάρισαν την αγάπη και το χειροκρότημά τους.

 

Εύχομαι σε όλους εγκάρδια

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας

Κατερίνα Παναγιωτοπούλου 











1 σχόλιο: