Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ο Δήμος Δελφών αρωγός του Διεθνούς Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΥΘΙΑ»


 Π. Ταγκαλής: «Μία σπουδαία διοργάνωση που προβάλει τον τόπο μας» ....

Ο Δήμος Δελφών στέκεται για μία ακόμα χρονιά αρωγός και στηρίζει το άθλημα της υδατοσφαίρισης, το οποίο αποτελεί σημαντικό πνεύμονα άθλησης για τους νέους του τόπου μας, καταγράφοντας διαχρονικά πολλές επιτυχίες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Δελφών συνδιοργανώνει, από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων Κ18 «ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΥΘΙΑ» 2022. 

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 22.07.2022 έως και τις 24.07.2022 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, με τελετή έναρξης την Παρασκευή 22.7.22 και ώρα 19:30 και θα λάβουν μέρος, εκτός από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, οι Εθνικές Ομάδες της Αυστραλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Αμερικής και Ουγγαρίας.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το παρών σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που θα λάβει χώρα στην Ιτέα, αναφέροντας τα εξής: «Μετά από δύο δύσκολα χρόνια και τις συνθήκες που επέβαλε η πανδημία καλούμαστε σταδιακά να επαναφέρουμε τις ζωές μας σε ρυθμούς κατά το δυνατόν περισσότερο φυσιολογικούς. Το έχουμε όλοι μας ανάγκη και γι’ αυτό ο Δήμος Δελφών αυτό το καλοκαίρι έχει φροντίσει να καταθέσει μία σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις πολιτιστικών αλλά και αθλητικών δρώμενων. Μία εξ αυτών είναι το Τουρνουά υδατοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί στην Ιτέα, το οποίο εκτός των άλλων αποτελεί και πηγή διαφήμισης της περιοχής, ξεπερνώντας μάλιστα τα σύνορα της χώρας».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου