Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών: Γενική Συνέλευση-Εκλογές στις 8 Μαΐου


 Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, όπως έχει ανακοινωθεί και από τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών.....

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση είναι: 

• Απολογισμός πεπραγμένων για τα έτη 2020 και 2021 και το α’ τρίμηνο του 2022 (μιας και η Γενική Συνέλευση του 2020 δεν πραγματοποιήθηκε και εκείνη του 2021 μετατέθηκε, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν) 

Οικονομικός απολογισμός για τα έτη 2020 και 2021 και το α’ τρίμηνο του 2022 

Προτάσεις των μελών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία. 

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην ευρύχωρη αίθουσα των κωφαλάλων, στο κτίριο που στεγάζεται και ο Σύλλογος (Αριστογείτονος 11-13, Βαρβάκειος Αγορά) και από ώρα 10.00 π.μ.. Λόγω του ότι την ίδια ημέρα θα παρουσιασθεί η Αγία Ευθυμία από την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά», η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 10.00 και θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί εγκαίρως ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε και την εκπομπή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου παραμένει με την ίδια σύνθεση για πολλά χρόνια και κάποια μέλη του δεν θα συνεχίσουν. Το ευχάριστο είναι ότι έχουν θέσει υποψηφιότητα νέα άτομα κι έτσι το νέο Δ.Σ. που θα εκλεγεί αναμένεται να συνδυάζει την εμπειρία των πιο παλιών με την φρεσκάδα των νέων.

Θυμίζουμε ότι ως μέλη θεωρούνται όλοι όσοι κατάγονται από την Αγία Ευθυμία και οι σύζυγοι αυτών συνεπώς και οι νύφες και οι γαμπροί.

Θυσιάστε λοιπόν λίγη ώρα από την ξεκούραση της Κυριακής και ελάτε στη Γενική Συνέλευση.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου