Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

I.P.A. Φιλίας και Προσφοράς - Καρδίτσα - Φωκίδα

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε την 28.03.2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας "Χριστολιάς Καμπεράκης" την ομάδα μπάσκετ της IPA Καρδίτσας για φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα. ....

Το πρωί ο Πρόεδρος της IPA Καρδίτσας κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα της IPA Φωκίδας κ. ΛΑΜΠΑΔΑΡΗ Ιωάννη και τον Ταμία κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Νικόλαο παρέδωσαν προϊόντα πρώτης ανάγκης στον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. ΔΕΛΜΟΥΖΟ Γεώργιο, στα πλαίσια της δράσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον λαό της Ουκρανίας. Αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση για τα γεγονότα και τις δράσεις μας.

Το απόγευμα οι δύο ομάδες βρέθηκαν για 40 λεπτά αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο με κοινό όμως σκοπό. Μέσω του αθλητισμού να επικρατήσει η Ομόνοια, η Αλληλεγγύη, η Αγάπη, η Ειρήνη και ο Πολιτισμός. Το παρόν έδωσαν η Α' Αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Φωκίδας κα ΣΑΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία, ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Φωκίδας κ. ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ Ανδρέας και ως παίχτες ο Β' Αντιπρόεδρος κ. ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Γεώργιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας κ. ΠΛΑΤΗΣ Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης.

Μετά τον αγώνα παραθέσαμε γεύμα στους αθλητές σε κατάστημα της Άμφισσας και το κλίμα μεταξύ των μελών μας ήταν αρκετά ζεστό με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών και τους εμπλεκόμενους συλλόγους για την παραχώρηση του γηπέδου, τον διαιτητή κ. ΠΕΤΩΝΗ Πολύκαρπο και τη Γραμματεία κα ΔΡΙΒΑ Ελένη και κ. ΚΟΥΛΟ Νικόλαο για τη βοήθεια τους στη διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την παρουσία τους και υποσχόμαστε ρεβάνς στην πόλη της Καρδίτσας.

Servo  Per  Amikeco

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας

               Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ                                             Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου