Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Ο Δήμος Δελφών είναι στο πλευρό όλων των υγιών δυνάμεων, συνεισφέροντας στις προσπάθειές τους που σκοπό έχουν την ανάδειξη-ανάπτυξη του αθλητισμού.


Ο Δήμος Δελφών συγχαίρει τους φιναλίστ του Κυπέλλου Φωκίδας, «Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race» και «Α.Σ. Αμφισσαϊκό 2006», για την πορεία τους στο θεσμό και την παρουσία του στον τελικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 στο Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας «Αθανάσιος Νοικοκυράκης»....

Συγχαρητήρια, ιδιαιτέρως, στην ομάδα του Ευπαλίου για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς και του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Φωκίδας που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διαδικασία των μπαράζ που ακολουθεί με στόχο την άνοδο στη ΄Γ Εθνική.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔιοικητικούΣυμβουλίου της Ε.Π.Σ. Φωκίδας για την άρτια οργάνωση του τελικού του κυπέλλου, καθώς και στους φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους τόσο το θεσμό όσο και τις δύο ομάδες.

Ο Δήμος Δελφών είναι στο πλευρό όλων των υγιών δυνάμεων, συνεισφέροντας στις προσπάθειές τους που σκοπό έχουν την ανάδειξη-ανάπτυξη του αθλητισμού. Ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδιο ζήλο και δεσμευόμαστε πως θα είμαστε αρωγοί σε κάθε τους βήμα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου