Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Μετά από δύο εξαντλητικά, σε όλους τους τομείς, χρόνια πανδημίας επανερχόμαστε σταδιακά στην καθημερινότητα, που τόσο μας είχε λείψει. ....

Γι' αυτό όλοι οι μικροί μας φίλοι φάτε όσο χρειάζεται, ώστε να ανακτήσετε δυνάμεις, γιατί σας περιμένει αγώνας... τρεξίματος! Αγώνες για την ακρίβεια, τρεις τον αριθμό. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00π.μ., θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Παρνασσού (Άνω πλατεία) Αμφίκλειας οι αγώνες δρόμου "Άγιος Γεώργιος 2022" για παιδιά Δημοτικού έως Λυκείου. Την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00π.μ. την τιμητική τους έχουν "Τα Σύκα" 2022. Αγώνας δρόμου στην Τιθορέα για παιδιά νηπίου έως Γυμνασίου, ενώ την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 και ώρα 10:30π.μ. αναβιώνουν οι αγώνες της "Ζωοδόχου Πηγής" στην Κάτω Τιθορέα, με σημείο εκκίνησης τον Άγιο Χαράλαμπο και τερματισμού την πλατεία Αγίου Δημητρίου.   

Φοράμε τα αθλητικά μας και ετοιμαζόμαστε για τρέξιμο, γέλιο, διασκέδαση, παιχνίδι! Αγαπημένα μας παιδιά οι μέρες αυτές σας ανήκουν. Ελάτε να τις χαρείτε με την ψυχή σας!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου