Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στον Δήμο μας, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, τους συναδέλφους και φίλους Δημάρχους και αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' & β' βαθμού στην κοπή πίτας και τη διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για το 2022, που πραγματοποιήθηκαν στο Παπακώστειο Πνευματικό Κέντρο Αμφίκλειας.....

 

➡ Σε κλίμα ενότητας, σύμπνοιας και διαρκούς συνεργασίας κάναμε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και θέσαμε στόχους για την καινούρια. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή η παρουσία του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, στον οποίο θέσαμε υπόψη τα σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν τους Δήμους μας, προκειμένου να τα μεταβιβάσει στην κεντρική διοίκηση για την επίλυσή τους. Ο κ. Παπαστεργίου ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, αφού έτυχε το φλουρί.

 

 Ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Συμεών, που ευλόγησε την πίτα, τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Σανίδα, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Αθανάσιο Καρακάντζα, τον επίτιμο Πρόεδρο Π.Ε.Δ. και πρώην Δήμαρχο Ορχομενού Λουκά Υπερήφανο, όλους τους Δημάρχους και συνεργάτες τους που συμμετείχαν δια ζώσης, καθώς και εκείνους που, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρέστησαν μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

 Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια οφείλω, επίσης, στην Π.Ε.Δ. και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη και άρτια διοργάνωση της συνεδρίασης.

 

 Η μεγάλη μας οικογένεια της Π.Ε.Δ. αλλά και η ευρύτερη της Κ.Ε.Δ.Ε. αποδεικνύει συνεχώς και εμπράκτως ότι έχει όρεξη για δουλειά. Όλοι οι Δήμοι μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά εργαζόμαστε με αυτοδιοικητική λογική και πάντα προς όφελος των δημοτών μας.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου