Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 150.000€ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Ποδαρικό με χρηματοδότηση για τον Δήμο μας, αφού η νέα χρονιά ξεκίνησε με την έγκριση 150.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών.....

 Μετά από εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών ο Δήμος μας εντάσσεται, μεταξύ άλλων ΟΤΑ, στη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

 Το συγκεκριμένο ποσό αφορά τα Δημοτικά Διαμερίσματα Κάτω Τιθορέας και Αμφίκλειας. Πρόκειται για μία σημαντική ενίσχυση, η οποία θα δώσει οικονομική ανάσα στον Δήμο μας, ώστε να υλοποιηθούν στοχευμένα έργα που θα βελτιώσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

 Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την έμπρακτη στήριξη, όσο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για τη διάθεση συνεργασίας και τα γρήγορα αντανακλαστικά του.

 Συνεχίζουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για τον Δήμο μας, προκειμένου να προωθήσουμε τα έργα υποδομής που έχουμε οραματιστεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου