Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή της ΕΚΨ ν. Φωκίδας για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού


 Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος σας προσκαλούν σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη συνάντηση μέσω διαδικτύου. .....

Τι έχει συμβεί αυτά τα Χριστούγεννα; Γιατί το δέντρο είναι πεσμένο και η κυρά έχει βλέμμα αφηρημένο; Τι ψάχνει να βρει η ντετέκτιβ Τζί-να; Θα μπορέσουμε μαζί να ανακαλύψουμε το μυστήριο; 

Μπορεί να λαχταρούμε τη δια ζώσης επαφή, αλλά πιστέψτε μας θα φροντίσουμε να μη λείψει τίποτα ακόμα κι αν είμαστε μακριά! Σ’ αυτή τη συνάντηση θα φροντίσουμε να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να πασπαλίσουμε την ημέρα μας με μπόλικη ασημόσκονη. 

Το μόνο που χρειάζεται να είστε εκεί μαζί μας, έτοιμοι για συμμετοχή, μπόλικη κίνηση και δημιουργία!

… και που ξέρετε ίσως τελικά με την δική σας φαντασία βοηθήσετε, να λυθεί το χριστουγεννιάτικο μυστήριο και το πρόσωπο της κυράς να αστράψει από χαρά και ζωντάνια!

Δηλώστε  τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στον ακόλουθο σύνδεσμο zoom: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwuce-tqT8uHtSAc0b1NRp6Tv6A1rq5wImz  αναφέροντας όνομα, ηλικία παιδιού/ων, την συγκατάθεσή σας και το προσωπικό σας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να σας σταλεί λίστα με απλά υλικά που θα χρειαστεί να έχετε κοντά σας για την κατασκευή που θα γίνει στο τέλος.

Λόγω περιορισμένων  θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δράση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού του νομού Φωκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου