Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

«Η τελευταία γουλίτσα» της Μαρίνας Πλούμπη και Εικονογράφηση της Ειρήνης Γ. Θάνου



Κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η τελευταία γουλίτσα» από το εκδοτικό οίκο "Sweet Serendipities Books" με εικονογράφηση της Ειρήνης Θάνου..

Η πολλά υποσχόμενη Ειρήνη Θάνου εικονογραφεί το δεύτερό της βιβλίο  «Η τελευταία γουλίτσα». 

Είναι το πρώτο παιδικό βιβλίο με θέμα τον αποθηλασμό των νηπίων που κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου!

Συγγραφέας: Μαρίνα Πλούμπη 

- Εικονογράφηση: Ειρήνη Θάνου

Σελίδες: 40 

Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο .

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+


Οι προ παραγγελίες άρχισαν ! www.sweet-serendipities-books.com 

- Το πρώτο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με εικονογράφηση της Ειρήνης  είναι   "Η σκουληκαντέρα με τη γλυκιά φωνή"  της Δήμητρας Μουλαρά.

Ειρήνη Θάνου, Εικονογράφος

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στο ΤΕΙ Αθήνας με κατεύθυνση στη Φωτογραφία και τις Οπτικοακουστικές Τέχνες, ενώ παράλληλα, παρακολούθησα μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής στο εργαστήριο του Νικόλαου Χριστοφοράκη. Στη συνέχεια μετακόμισα στη Φλωρεντία για να σπουδάσω Ζωγραφική και Οπτικές Τέχνες στην Ακαδημία Καλών Τεχνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πήρα μέρος σε διάφορες εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στη Φλωρεντία και την Μπολόνια. Εργάστηκα ως cultural mediator στο μουσείο σύγχρονης τέχνης της Fondazione Prada στο Μιλάνο.  Σήμερα ζω στην Αθήνα και εργάζομαι ως εικονογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

............................................

"Η αγάπη για τη συγγραφή, η ανάγκη της αποτύπωσης των σκέψεων και των λογοτεχνικών συνθέσεων και η θέληση να μοιραστώ το δημιουργικό αυτό ταξίδι με όλους, με οδήγησε στη δημιουργία του «Sweet Serendipities Books».

Γιατί «Sweet Serendipities»; Γιατί με εκφράζει. Γιατί το Serendipity είναι μια υπέροχη λέξη που η εννοιολογική της σημασία είναι τυχαία συγκυρία. Όλη μας η ζωή περικλείεται από τυχαίες συγκυρίες και ναι, είναι γλυκές. Με κείμενα να βρίσκονται στο λογοτεχνικό μου συρτάρι, είμαι πολύ περήφανη για τη γέννηση του πρώτου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Η τελευταία γουλίτσα» με θέμα τον αποθηλασμό των νηπίων . Ήταν το βιβλίο αυτό το οποίο δε χρειάστηκε παρά μόνο μια στιγμή, για να παραμερίσει όλα τα άλλα και έκανε πρώτο την εμφάνισή του, δηλώνοντας εξ αρχής τη σημαντικότητά του. Με πολλή αγάπη και σεβασμό  του έδωσα το χρόνο και τη θέση που του άρμοζε τη συγκεκριμένη στιγμή μέσα στις σκέψεις μου ".

Μαρίνα Πλούμπη 


Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο Ειρήνη......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου