Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ανησυχητική η αύξηση κρουσμάτων στην Ελάτεια - Ακύρωση της εμποροπανήγυρης

Ανησυχητική άνοδος των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, σύμφωνα με την Εβδομαδιαία Ενημέρωση Covid-19! Το πιο ανησυχητικό ότι το σύνολο των ενεργών κρουσμάτων αφορά κατά κύριο λόγο την Κοινότητα της Ελάτειας.....



 Οι φόβοι για μεγαλύτερη διασπορά εντείνονται, γεγονός που οφείλουμε να λάβουμε υπόψη όλοι μας!

 Η εξέλιξη της πανδημίας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού! Ας φροντίσουμε να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας σε κάθε μας δραστηριότητα, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας του Δήμου μας!!

Ακύρωση της εμποροπανήγυρης 

Μετά από εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου Ελάτειας για έντονο προβληματισμό και φόβο τόσο των Τοπικών Συμβούλων όσο και των κατοίκων, λόγω της δεδομένης υγειονομικής κατάστασης με δύο θανάτους και παρουσία αρκετών ενεργών κρουσμάτων Covid-19 και λαμβάνοντας υπόψη την ενδεχόμενη διασπορά που διαφαίνεται στην Κοινότητα, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η καθιερωμένη Εμποροπανήγυρη Ελάτειας ακυρώνεται!  

 Μία δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. Αμφίκλειας - Ελάτειας,  με αίσθημα ευθύνης και κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των δημοτών αλλά και φίλων επισκεπτών, που μας τιμούν με την παρουσία τους καθ' όλη τη διάρκεια του "παζαριού".

 Παρακαλούμε όλους τους δημότες μας να συμμορφωθούν με τα μέτρα προστασίας, προκειμένου η επιδημιολογική εικόνα της Ελάτειας ειδικότερα και του Δήμου μας γενικότερα να βελτιωθεί σύντομα και να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου