Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ RAPID TESTS ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, ο έλεγχος του επιδημιολογικού φορτίου στον Δήμο μας κρίνεται επιτακτικός!.....

 Σήμερα διενεργήθηκαν στην είσοδο του Δημοτικού Καταστήματος Ελάτειας δωρεάν rapid tests Covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Πραγματοποιήθηκαν 66 δειγματοληψίες, εκ των οποίων οι 65 ήταν αρνητικές ενώ βρέθηκε και 1 δείγμα θετικό. Το άτομο που βγήκε θετικό έχει ήδη ενημερωθεί, προκειμένου να ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 Όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας ο Δήμος μας προσπαθεί, με το βάρος που του αναλογεί, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις, ώστε να αποφευχθεί μία ανεξέλεγκτη διασπορά. Η σημερινή εικόνα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, όπως φαίνεται και στην επίσημη εβδομαδιαία ενημέρωση, δείχνει ότι με πειθαρχία, συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων μας καταφέραμε να κρατήσουμε τα ενεργά κρούσματα σε χαμηλά και διαχειρίσιμα επίπεδα.

 Ο υγειονομικός κίνδυνος, όμως, παραμονεύει και η "δίνη" των μεταλλάξεων σε ολόκληρη τη χώρα μας υπενθυμίζει ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστες! Για να παραμείνουμε ασφαλείς και στα ίδια χαμηλά ποσοστά, θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του ιού και σε καμία περίπτωση ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου