Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ: «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ»

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/09) στη Λαμία για την τελετή αγιασμού σε σχολεία της πόλης, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.....

Επισκέφτηκε το 5ο και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και παρακολούθησε τον αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μικρούς μαθητές, αλλά και τους γονείς τους. 

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, κατέστησε σαφές ότι η δια ζώσης εκπαίδευση αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα και τόνισε ότι η φυσική θέση των παιδιών είναι στα σχολεία, τα οποία είναι στο χέρι όλων μας να παραμείνουν ανοιχτά. 

«Τα σχολεία μας ανοίγουν σήμερα και ανοίγουν με ασφάλεια. Η δια ζώσης εκπαίδευση είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, μετά και την εμπειρία των προηγούμενων ετών, ότι η διά ζώσης εκπαίδευση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς και ψυχολογικούς λόγους.  Η φυσική θέση των παιδιών μας είναι στα σχολεία τους μαζί με τους συμμαθητές τους. 

 

Οι μαθητές σήκωσαν με επιτυχία ένα δυσανάλογο βάρος ως μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας και εκτός από ευγνωμοσύνη, τους χρωστάμε την καθημερινότητα τους πίσω. Είναι στο χέρι όλων μας τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά.

 

Το μέγεθος του διακυβεύματος είναι μεγάλο αλλά στα χέρια μας έχουμε και ένα μεγάλο «όπλο»: το εμβόλιο. Ένα δώρο του ανθρώπου στον άνθρωπο. Συνεισφέροντας μαζικά στον εμβολιασμό και τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, θα τα καταφέρουμε. 

 

Με υπομονή, συνεργασία και προθυμία θα μπορούμε να βλέπουμε καθημερινά τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο σχολείο τους. 

 

Καλή και δημιουργική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Όμορφα σχολικά χρόνια στα πρωτάκια», υποστήριξε χαρακτηριστικά κ. Γιάννης Οικονόμου.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου