Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΤΙΜΕΖΙΟΥ 2021 ΑΡΧΙΣΕ…


 Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Συγκέντρωση παραδοσιακών χάλκινων κακαβιών, πλύσιμο και προμήθεια καυσοξύλων.....Αύριο βράδυ ακολουθει το «κόψιμο» του μούστου

και την Παρασκευή το βράσιμο του πετιμεζιού. Την επόμενη εβδομάδα θα παρασκευαστούν  τα μουστοκούλουρα και η μουσταλευριά και όλα θα είναι έτοιμα στη διάθεση του κοινού  το πρωί της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα μέλη, οι εθελοντές και οι φίλοι του Συλλόγου είναι πανέτοιμοι για την εργασία που τους έχει ανατεθεί.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε επιμέρους στάδιο της διαδικασίας. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΛΑΖΟΥ.  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ.

1 σχόλιο:

 1. Αλέκος Ι. Βαλάσκας16 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:50 π.μ.

  Το πρώτον να διευκρινίσω ότι το παρόν σχόλιο μου παρατίθεται ως απορία ενός απλού πολίτη Σουβαλιώτη και όχι υπό την ιδιότητα μου ως μέλους του Δ.Σ. αλλά & διαχειριστού του blog του Λαογραφικού-Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου.
  Το δεύτερον να ευχηθώ από βάθους καρδιάς "Καλή επιτυχία" & στην εφετινή "Γιορτή Πετιμεζιού" να είναι αντάξια της διοργάνωσης & επιτυχίας των παρελθόντων ετών.
  Και το Τρίτον, η απορία μου, που απευθύνεται προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών, & εκφράζεται με το ερώτημα:
  "Γιατί η Ανακοίνωση & Δημοσίευση μιας Εκδήλωσης καθαρά Λαογραφικού χαρακτήρα όπως είναι η Γιορτή Πετιμεζιού, που καλώς δημοσιεύεται από το παρόν blog, δεν εστάλη να δημοσιευθεί & από το blog του Λ.Ι.Σ. Πολυδρόσου lispolydrosou.blogspot.com που πραγματεύεται, ερευνά, προβάλει & δημοσιεύει αντίστοιχα σχετικά θέματα, εκδηλώσεις & δράσεις Λαογραφικού - Ιστορικού - Κοινωνικού χαρακτήρα τόσο του χωριού μας όσο & της ευρύτερης περιοχής μας & της πατρίδος μας γενικότερα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή