Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Λίγα λόγια προς τις γυναίκες του συλλόγου γυναικών Πολυδρόσου ''Η ΕΣΤΙΑ '' από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


 Αγαπητές  γυναίκες  μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου.....

               Για έντεκα χρόνια  μαζί δουλέψαμε, άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο, με όρεξη και αγάπη  να πραγματοποιήσουμε  τους σκοπούς του συλλόγου, δηλαδή αυτό που ξεκινήσαμε και ονειρευτήκαμε  για  κάτι καλλίτερο στην κοινωνία του χωριού.

                 Και το πετύχαμε.  Με μπροστάρισσα εμένα και το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο, κάναμε δράσεις πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές , ενημερωτικές, περιβαλλοντικές  και πολλές φιλανθρωπικές. Κάναμε το χωριό μας γνωστό με το πετιμέζι και άλλες εκδηλώσεις σε όλη  την γύρω περιοχή και όχι μόνο.  Δώσαμε ταυτότητα  στο χωριό με τις κατασκευές μας, ειδικά με το γεφυράκι της Αγίας Ελεούσας. Με άλλα λόγια αφήσαμε   την παρουσία μας, το στίγμα μας σε όλους τους τομείς, φυσικά  με την συμπαράσταση  και την αγάπη την δική σας  και μερικών καλών, φίλων του συλλόγου.

               Επειδή όμως  ο χρόνος είναι αδίστακτος  και παίρνει  τις δυνάμεις μας, μιλώ για τον εαυτόν μου, αποφάσισα να εγκαταλείψω,  για προσωπικούς  λόγους, με βαριά  καρδιά  βέβαια, την θέση μου στο σύλλογο, αφού έκανα προσπάθειες  για  την αντικατάστασή μου και την συνέχιση του συλλόγου  με νεότερες γυναίκες  και με όρεξη για δραστηριότητες, Ελπίζω και με όραμα.

                 Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε  με σύμπνοια  και αγάπη.

                Εύχομαι να είμαστε όλες και όλοι καλά μέσα στους  δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε.

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένη μου Αλέκα, το γεγονός ότι και σε αυτή την επιστολή σου, χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο κι αφήνεις μόνο το "ευχαριστώ" για εσένα, αποδεικνύει για πολλοστή φορά το μεγαλείο της ψυχής σου και το ήθος σου. Ακόμη και την στιγμή της αποχώρησής σου σκέφτεσαι ως ΣΎΛΛΟΓΟΣ κι όχι ως μονάδα! Ο δυναμικός σου χαρακτήρας μαζί με την στήριξη των γυναικών που τόσο πολύ αγαπάς, έδωσαν άλλη πνοή στο χωριό μας, πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς. Σε είδαμε να χτυπάς επανειλημμένα το χέρι στο τραπέζι διεκδικώντας πράγματα για τον σύλλογο, όπως σε είδαμε να μπαίνεις μπροστά (σωστός ο χαρακτηρισμός "μπροστάρισσα" που χρησιμοποίησες!!) σε όλα τα δύσκολα, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν μασάς τα λόγια σου.
    Ως Σουβαλιώτισσα σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα όμορφα που έκανες για το χωριό μας. Ως Δήμητρα σε ευχαριστώ γιατί με βοήθησες να νιώσω πόση δύναμη έχει το "εμείς" από το "εγώ".
    Ένας κύκλος έκλεισε αλλά για να γίνει μια αλυσίδα, θα πρέπει να "αγκαλιαστούν" πολλοί κύκλοι....ίδωμεν!!
    Δήμητρα Μουλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένη μας Πρόεδρε. Ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά σου στον σύλλογό μας και στην τοπική κοινωνία. Άνοιξες νέους δρόμους στο τοπικό γυναικείο κίνημα με τις πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες σου, τις οποίες υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε. Θα είσαι πάντα η Πρόεδρος της καρδιάς μας. Η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντοτε ανοιχτή για σένα και τα νέα γραφεία μας που οσονούπω θα διαμορφώσουμε, το δεύτερο σπίτι σου.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
    "Η ΕΣΤΙΑ"
    ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΛΑΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή