Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ευχαριστήριο εγγραφο ΕΠΣ Φωκίδας προς όλα τα ΜΜΕ

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας, ευχαριστεί πολύ όλα τα  ΜΜΕ, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που συνέβαλαν στην προβολή  του Επετειακού  Τουρνουά  Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων: ....

            ``   1821  –  2021  

                  200  ΧΡΟΝΙΑ 

        ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ    ΄΄  

Ανέδειξαν το Επετειακό Τουρνουά και στάθηκαν υποστηρικτές στην προσπάθειά μας, να  προβάλουμε την πολύτιμη  κληρονομιά μας αλλά και  την  φιλοξενίας μας, μέσα από το ποδόσφαιρο και τους ισχυρούς δεσμούς που αυτό καλλιεργεί  . 

Αναγνωρίζοντας πλήρως το ξεχωριστό έργο που υπηρετείτε, ενημερώνοντας και προβάλλοντας τέτοιες δράσεις στην τοπική μας κοινωνία, σας ευχαριστούμε που  αναδείξατε την ιδέα στο ευρύ κοινό της Φωκίδας, που λόγω των μέτρων της Πανδημίας ήταν αδύνατο φυσικά να προσέλθει και να παραστεί στο Επετειακό Τουρνουά. 

Επισημαίνουμε ότι, κατά την τέλεση του Τουρνουά λήφθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας από τους συμμετέχοντες και διεξήχθη φυσικά  κεκλισμένων των θυρών.  

Σε  μελλοντικές προσπάθειες και δράσεις της ΕΠΣ Φωκίδας, για την ανάδειξη του Φωκικού Ποδοσφαίρου,  τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο  και εκτός του Νομού μας, επιθυμούμε την συνεργασία σας και την αρωγή σας. 

Σας Ευχαριστούμε  πολύ, για την ευγενική συμβολή  σας.   


    ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.    

               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 

         ΘΕΟΦΑΝΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΥ                                      ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου