Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΜΠΡΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Μπορεί για κάποιους η καθημερινότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να φαντάζει απλή υπόθεση, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο δύσκολη, αφού είμαστε επιφορτισμένοι με πληθώρα αρμοδιοτήτων που απαιτούν συνέχεια, συνέπεια και σκληρή δουλειά! .....Κυρίως όμως απαιτούν αγάπη για τον τόπο, ειλικρινές ενδιαφέρον και προσωπική εργασία!


 Ακόμη και το μικρότερο πρόβλημα, αν δεν εγκύψεις πάνω του, διαιωνίζεται και διογκώνεται. Η σωστή συνεργασία, όμως, σε συνδυασμό με την οργάνωση και τη διάθεση για προσφορά μπορούν να επιλύσουν άμεσα κάθε ζήτημα που προκύπτει!

 Στα πλαίσια καταγραφής και άμεσης επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων πραγματοποιήσαμε, με την Αντιδήμαρχο Αμφίκλειας Πετρούλα Τσιρνόβα, επίσκεψη στις Κοινότητες Μπράλου και Παλαιοχωρίου. Δύο από τα χωριά μας με αρκετά προβλήματα αλλά δραστήριους Προέδρους, που διακρίνονται για τη συνεργατική τους διάθεση!

 Μία επίσκεψη που περιλάμβανε επιτόπιο έλεγχο, ώστε κανένα πρόβλημα να μη μείνει άλυτο και έκλεισε με χρώμα και άρωμα, αφού είχαμε την τύχη να λάβουμε τις πρώτες χεριές τσαγιού και θυμαριού της φετινής σοδειάς του Προέδρου Παλαιοχωρίου!











 

1 σχόλιο:

  1. KAΛES ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.{ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ 3 ΕΜΠΟΔΙΑ:΅
    ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!!!}
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή