Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ένα βήμα ακόμη για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας Ένα βήμα ακόμη για να φρενάρουμε τον μεσαιωνικό κατήφορο!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ  Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

 Συμμετείχαμε στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 Ιούνη. …

    Και είμασταν εκεί με τα παιδιά μας, και για τα παιδιά μας, και για τα εγγόνια μας, αλλά και για  τα ακόμη χειρότερα που μας ετοιμάζουν.

    Προσπάθησαν να κρύψουν, να αφανίσουν το μεγάλο ποτάμι, το φουσκωμένο, την οργή του λαού, τόσο οι κυβερνητικοί παράγοντες όσο και τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης μη εξαιρουμένων και των εδώ «δικών μας» τοπικών, που εξαφάνισαν τις ανακοινώσεις μας, τις αφίσες του ΕΚΦ, σαν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα τοπικά αφεντικά των μεταλλείων. Μένει να κάνουμε

το επόμενο βήμα την   Τ ε τ ά ρ τ η   1 6 Ιούνη στην

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις  10,30 στην πλ. Λαού

     Η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία αλλά και  στην κινητοποίηση έγινε ...βραχνάς για την κυβέρνηση, την εργοδοσία, τα επιτελεία του συστήματος και των κομμάτων εκείνων που αλληθωρίζουν στο δρόμο προς την εξουσία. Βραχνάς για τους δυνάστες της, για τα απολιθώματα της κοινωνίας που την καλούν να δουλεύει με όρους του περασμένου αιώνα, ενώ υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για πραγματικά σύγχρονους όρους δουλειάς, με αξιοπρεπείς μισθούς, με λιγότερο εργάσιμο και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, με σταθερό ωράριο.

    Νέος εφιάλτης να τους στοιχειώσει και στη νέα απεργία.  Να κάνουμε και εμείς, οι συνταξιούχοι, και το επόμενο βήμα μας. Παλεύοντας για ανθρωπινότερη ζωή! Κόντρα στις σκέψεις για νέες μειώσεις των συντάξεων μας  και στη φορολογία ακόμη και του αέρα που αναπνέουμε, διεκδικώντας όλα όσα μας στέρησαν και μας στερούν.

Να είμαστε όλοι εκεί. Να κάνουμε το χρέος μας στις γενιές που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου