Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

O ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ σχετικά με κίνηση διαμαρτυρίας στην Ελάτεια για τη διανομή της αλληλογραφίας


 Την Πέμπτη το πρωί το Τοπικό Συμβούλιο Ελάτειας μαζί με φορείς και κατοίκους της κωμόπολης συγκεντρώθηκαν στο καφενείο, όπου παραδίδει τα γράμματα ο ταχυδρομικός διανομέας και τον εμπόδισαν να αφήσει την αλληλογραφία εκεί, ως συνήθιζε.....

 Η κίνηση αυτή, η οποία θα επαναληφθεί και αύριο, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς διαμαρτυριών, αφού μετά τη διεκδίκηση ανανέωσης σύμβασης του ταχυδρομικού διανομέα από τα ΕΛΤΑ, οι κάτοικοι της Ελάτειας εξακολουθούν να μην εξυπηρετούνται ικανοποιητικά. Η αλληλογραφία δεν παραδίδεται στο σπίτι του κάθε παραλήπτη με αποτέλεσμα να χάνονται γράμματα και να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι, κυρίως οι ηλικιωμένοι.

Ο Δήμος μας είναι απόλυτα σύμφωνος με την παραπάνω κίνηση διαμαρτυρίας και ενισχύει με όποιον τρόπο μπορεί τον δίκαιο αγώνα των δημοτών και όλων των φορέων της Ελάτειας! Όταν πασχίζουμε να κρατήσουμε ζωντανή την επαρχία και να προωθήσουμε την ανάπτυξη είναι απαράδεκτο να ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις αντίθετες προς το συμφέρον του πολίτη, ειδικά εν μέσω πανδημίας!

 Δεδομένου ότι σε ολόκληρο τον Νομό Φθιώτιδας προσλήφθηκαν 12 διανομείς και συγκεκριμένα στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας 2 το αποτέλεσμα είναι, μέχρι στιγμής, η μη επαρκής παροχή υπηρεσιών των ΕΛΤΑ προς τους δημότες μας.

 Μετά από σειρά κοινών και συνδυασμένων ενεργειών ο Δήμος μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι το ζήτημα της διανομής στην Ελάτεια θα επιλυθεί άμεσα με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Μέχρι τότε παραμένουμε στο πλάι των συνδημοτών μας, υποστηρίζοντας το δίκαιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου