Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Σύσκεψη στο Δημαρχείο της Άμφισσας με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Αμυρά

Στην ατζέντα σημαντικά θέματα όπως αυτό της οικοδομησιμότητας στη ζώνη Δ’ της πόλης του Γαλαξιδείου ...

Σύσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Αμυρά και το Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Αραβώση, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Άμφισσας την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021. 

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Αμυράς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, επισκέφτηκαν την περιοχή μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα, προκειμένου να συζητήσουν, να ενημερώσουν και να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Π.Ε. Φωκίδας.

Μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής τους υποδέχθηκε στο γραφείο του, όπου αντάλλαξαν απόψεις για θέματα ενδιαφέροντος του Δήμου Δελφών, μεταξύ των οποίων και το μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει με την οικοδομησιμότητα στη ζώνη Δ’ της πόλης του Γαλαξιδείου, ένα χρόνιο ζήτημα που ζητά λύση καθώς κρατά δέσμιες τις περιουσίες των πολιτών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν η συνεργασία τους να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον, εστιάζοντας στην επίλυση των θεμάτων, και προς αυτό σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. 

«Είχαμε την ευκαιρία παραθέσουμε στους ανθρώπους του Υπουργείου το σύνολο των ζητημάτων που άπτονται στην αρμοδιότητά τους και αφορούν το Δήμο Δελφών. Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως υπάρχει η πρόθεση σύντομα να δοθεί συνέχεια στις επαφές των δύο πλευρών, εργαζόμενοι και συνεργαζόμενοι ώστε να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που υπάρχουν, όπως είναι αυτό, μεταξύ άλλων, της οικοδομησιμότητας στη ζώνη Δ’ της πόλης του Γαλαξιδείου», δήλωσε ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής. 

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε της συνάντησης συμμετείχαν o Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Δελφών κ.κ. Ευθύμιος Γρίβας, Ανδρέας Ζαχαρόπουλος και Γεώργιος Τσατσαρώνης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Φωκίδας κ. Δήμος Τσέλος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Λυκόπουλος και του Παραρτήματος Φωκίδας κα Αγγελική Τζαμτζή, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Δωρίδος κ. Σταύρος Πολίτης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας κα Σταυρούλα Πήττα, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Φωκίδας κ. Χρήστος Δημητρέλος, ο δικηγόρος κ. Ανάργυρος Ταλαμάγκας, ο δασολόγος κ. Δημήτριος Κατραμάτος, και ο πολιτικός μηχανικός κ. Κώστας Κακανάς. 

Από το Γραφείο Δημάρχου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου