Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας - Εθελοντική αιμοδοσία στην Άμφισσα

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

η χρονιά που διανύουμε συνεχίζει να δοκιμάζει την καθημερινότητα και τις ζωές μας. ....

Η επέλαση του COVID-19 ακόμη στέκεται εμπόδιο στην κανονικότητα μας, με αποτέλεσμα να περιορίζουμε τις δραστηριότητες μας. Η μάχη ενάντια σε αυτόν τον αόρατο εχθρό συνεχίζεται, όχι απλώς με περιορισμούς, αλλά με τις ορθές κυβερνητικές  πολιτικές και κοινωνικές παρεμβάσεις. Ο αγώνας και οι κόποι όλων μας δικαιώνονται, με αποτέλεσμα να φτάνουμε προς το τέλος.

 

Ένα από τα πράγματα που δεν έχουν μεταβληθεί στο ελάχιστο, είναι η ανάγκη για στήριξη και αλληλεγγύη. Μία σημαντικότατη έκφανση τους είναι η στήριξη των ευπαθών και πασχόντων συνανθρώπων μας. Οι ανάγκες σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα έχουν μείνει υψηλά σταθερές, όμως η προσφορά για να τις καλύψει σε πολλές περιπτώσεις δεν επαρκεί.


Στο πλαίσιο ανταπόκρισής μας σε αυτή την διαρκή πρόκληση,σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας μαζί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας ΄΄Οι Άγιοι Ανάργυροι΄΄ στις 12 Απριλίου 2021 μετά τις 17.30 στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας.

 

Η συμμετοχή όλων μας είναι επιτακτική για την ασφαλή και ποιοτική καθημερινότητα ορισμένων συμπολιτών μας. Είναι καθήκον μας να στεκόμαστε στο πλευρό τους.

 

 ΄΄ Δίνουμε Ζωή ,είναι στο Αίμα μας ΄΄

--

Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου