Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


 Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει με την παρούσα επιστολή τις θερμότατες ευχαριστίες του .....προς το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και οικιακού εξοπλισμού «ΚΟΣΙΑΒΕΛΟΣ» για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας καθώς και για την ευγενικότατη προσφορά του, σχετικά με την χορήγηση ενός φούρνου μικροκυμάτων για τις ανάγκες των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας.

Η προσφορά αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας αλλά και κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν και θα βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες παραμονής των συναδέλφων μας που λόγω απόστασης διαμένουν κάποιες ημέρες στο χώρο της Φρουράς. 

Σας ευχαριστούμε..  

......................................................

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει με την παρούσα επιστολή τις θερμότατες ευχαριστίες του προς την εταιρεία συστημάτων ασφαλείας σπιτιού «segditsas technologies» για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας καθώς και για την ευγενικότατη προσφορά του, σχετικά με την χορήγηση ενός πλήρους σετ θυροτηλεφώνου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας μας. 

Η τοποθέτηση του στην εξωτερική πόρτα του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Άμφισσας πέραν της χρηστικότητας του, θα προσδώσει επιπλέον ασφάλεια στο χώρο αυτό προς όφελος των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας. 

Σας ευχαριστούμε..  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου