Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

6 Κρούσματα κορονοϊού στη Γραβιά


 

Μετά από τα self tests που έγιναν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της Γραβιάς βρέθηκαν 2 μαθητές θετικοί στον κορονοϊό.....

Αμέσως οι γονείς και γενικότερα το στενό περιβάλλον των μαθητών, αφού τέθηκαν σε καραντίνα, προέβησαν σε ελέγχους στην Άμφισσα και στην Αμφίκλεια όπου διαπιστώθηκαν 2 γονείς και 2 φοιτητές θετικοί ενώ αναμένονται  τα αποτελέσματα και των υπολοίπων.

Σύνολο διαπιστωμένων κρουσμάτων από την Κυριακή έως σήμερα 6 στη Γραβιά.

Να σημειωθεί ότι επειδή ο ένας μαθητής που βρέθηκε θετικός βοηθούσε στην εκκλησία ο Ιερέας και οι υπόλοιποι της εκκλησίας τέθηκαν και αυτοί σε καραντίνα κει υπεβλήθησαν σε ελέγχους. Ο Ιερέας μετά από τον μοριακό έλεγχο βρέθηκε αρνητικός.

Για προληπτικούς λόγους όλες οι λειτουργίες της εκκλησίας μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών .

Εν αναμονή και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, από τους ελέγχους, ενημερώνονται οι κάτοικοι ότι την ερχόμενη Τρίτη 20 Απριλίου, η Κινητή Ομάδα Υγείας Φωκίδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών θα βρίσκεται στη Γραβιά για να διενεργήσει rapid tests

https://iparnassos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου