Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου: «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό».


Το Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου συμμετέχει στην Πανελλαδική Καμπάνια «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» που διοργανώνει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» με αφορμή την 6η Μαρτίου  Σχολική Ημέρα Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό.....

«Το Χαμόγελο του Παιδιού εν όψει της 6ης Μαρτίου Σχολικής Ημέρας Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό θα πραγματοποιήσει για 8η συνεχή χρονιά μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Η σημαντικότερη δράση είναι η ίδια η φωνή των παιδιών και τα μηνύματα τους ενάντια σε αυτό το φαινόμενο. Με βασικό μήνυμα το «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» καλούμε όλα τα σχολεία και τα παιδιά να συμμετέχουν και να δημιουργήσουν το δικό τους μήνυμα».

ΟΙ μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας με τους δασκάλους τους, με  μεγάλη χαρά και προθυμία,   σχημάτισαν με ευφάνταστο τρόπο, το σύνθημα «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ». Χρησιμοποίησαν τα άδεια κουτιά, από το δεκατιανό τους γεύμα του προγράμματος «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» που εφαρμόζεται στο σχολείο μας και έστειλαν πανελλαδικά το δικό τους μήνυμα:

«Οι μάσκες είναι απαραίτητες μόνο για την προστασία μας ενάντια στον covid 19. Καμιά “μάσκα” δεν πρέπει να κρύψει το πρόσωπο παιδιού ούτε να φιμώσει τη φωνή του. Γι΄ αυτό «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό».

Σκηνές από την προετοιμασία


Την  Παρασκευή  οι μαθητές παρακολούθησαν τη διαδικτυακή εκδήλωση του      στο κανάλι του Υουtube του Οργανισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου