Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Μέλη της ΑΝ.Α.ΦΟΡΑΣ - Γρήγορη ανάρρωση Σπύρο!


 Σας ενημερώνουμε ότι ο συνάδελφός μας, Δ/ντης του Γυμνασίου Ιτέας, αιρετό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Φωκίδας και μέλος της ΑΝ.Α.ΦΟΡΑΣ, Σπύρος Πανταζής, δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς βρίσκεται σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Αθήνας.....

Το αίτιο της ασθένειάς του είναι η λοίμωξη από  τον ιό Sars-CoV 2, ο   οποίος του μεταδόθηκε εν ώρα εργασίας, εκτελώντας με υπερβάλλοντα ζήλο τα καθήκοντά του ως Δ/ντής και τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης με θρησκευτική ευλάβεια.

Η θλίψη μας είναι μεγάλη αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η πίστη ότι ο αγαπημένος μας Σπύρος θα βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη.

Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως η στάση της Ε.Λ.Μ.Ε. Φωκίδας απέναντί του, οι ενέργειες της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας και του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και η επάρκεια της κλινικής covid 19 του νοσοκομείου Άμφισσας θα δοθούν σε δεύτερο χρόνο.

Στην παρούσα φάση αυτό που έχει σημασία είναι ο συνάδελφός μας να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην οικογένειά του και στο σχολείο του... καλή δύναμη στην οικογένειά του… γρήγορη ανάρρωση Σπύρο!


Τα μέλη της ΑΝ.Α.ΦΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου