Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Σιωπή Σταϊκούρα για τους εμβολιασμούς στο ΚΥ Αμφίκλειας!

Μόνο για Αταλάντη και Μακρακώμη κάνει αναφορά ο Υπ. Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας....

νακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα χρονιδιαγράμματα έναρξης των κέντρων υγείας της Αταλάντης και της Μακρακώμης εξέδωσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: “Σε συνέχεια επικοινωνίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Υγείας Αταλάντης αναμένεται να λειτουργήσει, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ως Εμβολιαστικό Κέντρο για τον Covid – 19. Λίγο αργότερα, θα λειτουργήσει ως Εμβολιαστικό Κέντρο, και το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης”.

Όπως συνάγεται από την ανακοίνωση Σταϊκούρα, η λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Αμφίκλειας ως εμβολιαστικού κέντρου έχει παραπεμφθεί στις καλένδες, καθώς στην ανακοίνωσή του δεν υπάρχει η παραμικρή μνεία για το θέμα.

Κάτι που σημαίνει ότι η ταλαιπωρία των κατοίκων ολόκληρης της παραπαρνάσσιας περιοχής, ειδικότερα εκείνης που ανήκει στους νομούς Φθιώτιδας και Φωκίδας, θα συνεχιστεί και οι κάτοικοι τς περιοχής θα συνεχίσουν να μεταβαίνουν στο Δίστομο ή στην Ιτέα στις καλυτερες των περιπτώσεων για να τούς χορηγηθούν τα εμβόλια ενάντια στον covid!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου