Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Στον Νικόλα Ξηρό το βραβείο "Γ. Χατζής-Ν. Κυριακού"


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού».....

Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» απονεμηθεί στον Νικόλα Κων. Ξηρό, ο οποίος είχε τα περισσότερα μόρια, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 18350!! Ο Νικόλας πέτυχε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ο Νικόλας είναι εγγονός της Αργυρής Ξηρού το γένος Δημητρίου Καραχάλιου από τον γιο της Κώστα.

Πρώτος επιλαχών είναι ο Γεώργιος Κων. Παπακωνσταντίνου με σύνολο μορίων 17650 ο οποίος πέτυχε 1ος στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Γιώργος είναι εγγονός της Γεωργίας Ευθ. Αγγελή από την κόρη της Ιωάννα Λαζογεώργου.

Δεύτερος επιλαχών είναι ο Μάριος Δημ. Παππάς με σύνολο μορίων 17233 ο οποίος πέτυχε στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Μάριος είναι εγγονός της Ζαφειρούλας Ευθ. Νερούτσου το γένος Ζαχαριά από την κόρη της Βιολέττα.

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα. Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» έχει θεσπιστεί από τον αείμνηστο Νίκο Κυριακού και τη σύζυγό του Σωσώ αρχικά στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800 €. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται στην Αγία Ευθυμία και η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ τον προσεχή Αύγουστο.

Η φωτογραφία είναι από την βράβευση της Μαρίας Παπαναγιώτου, πέρυσι το Δεκαπενταύγουστο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου