Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Φωκίδα: «Πέντε αστυνομικοί διευθυντές, ελλιπής αστυνόμευση και αδιαφορία» ! (video)


 Για υπερβολικό αριθμό αστυνομικών διευθυντών στον Νομό Φωκίδας κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής, Δρόσος Παρασκευάς..... Μιλώντας στο zougla.gr αναφέρει πως «στη Φωκίδα υπάρχουν πέντε αστυνομικοί διευθυντές για μια δύναμη περίπου 200 ατόμων», κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, «φαίνεται να είναι πρωτόγνωρο».

https://www.zougla.gr/greece/article/fokida-5-astinomiki-dief8intes-ke-elipis-astinomefsi-

Όπως λέει, «θα προτιμούσα πέντε μάχιμους αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης στον νομό». Παράλληλα διευκρινίζει πως μέσω της Ένωσης έχουν κατά καιρούς αποσταλεί έγγραφα με τα οποία έχει ενημερωθεί το Αρχηγείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι.

Άλλο ένα γεγονός που αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι η μεταφορά του αστυνομικού διευθυντή στην περιοχή από άλλον νομό, η οποία γίνεται από αποσπασμένο μάλιστα αστυνομικό. Ακόμα, σύμφωνα με τον κ. Παρασκευά, υποστελεχωμένες είναι κι άλλες υπηρεσίες. Να σημειωθεί πως το zougla.gr έχει αποστείλει από τις 18 Ιανουαρίου 2021 ηλεκτρονικό αίτημα προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο οποίο ζητάει να ενημερωθεί για τις αναφορές των συνδικαλιστών της Αστυνομίας στην περιοχή. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Αρχηγείο, αναμένεται η απάντηση.

Δείτε τι αναφέρει στο zougla.gr ο κ. Δρόσος Παρασκευάς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου