Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Η Scorpios Construction SA, δωρίζει 15 tablets, για μαθητές στη Φωκίδα


 Η Scorpios Construction SA, μια εταιρεία που κατασκευάζει σπίτια και διαμερίσματα στη Φωκίδα, δωρίζει 15 tablets (Alcatel, 10 ιντσών, 32 GB) στις 22 Δεκεμβρίου στην κ. Αμαλία Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Φωκίδας, .....για τους μαθητές που πρέπει να συνεχίσουν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης, βάσει των περιορισμών της Covid 19. 

Στη φωτογραφία από αριστερά είναι ο καθηγητής Ηλίας Σιώρης, ο κ. Alain Schneider και η κ. Αμαλία Παπαϊωάννου. 

Ο κ. Alain Schneider είναι ο υπεύθυνος έργου της Scorpios Construction SA και ηγείται του έργου Delphi Golf Resort στην Δεσφίνα, ο κ.Ηλίας Σιώρης είναι ειδικός σύμβουλος του Delphi Golf Resort. 

Το θέρετρο Delphi Golf Resort αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη επένδυση στη Φωκίδα που θα προσφέρει τεράστια οφέλη σε ολόκληρο τον δήμο , με τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα γκολφ στην Ελλάδα.

Η παράδοση των tablets πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Άμφισσα, όπου η κ. Παπαϊωάννου αποδεχόμενη την δωρεά, ευχαρίστησε ειλικρινά την εταιρεία για τη γενναιοδωρία και την κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ντόπιοι μαθητές στις σπουδές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου