Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Μια υπεύθυνη ανακοίνωση από το Χ.Κ Καϊμάκτσαλαν


 Με υπευθυνότητα και κατανόηση της συγκυρίας και των εξελίξεων, επιτρέψτε μας να αξιολογούμε την επισυναπτόμενη ανακοίνωση ως ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ. .....

Τόσο ο Συντάκτης όσο και ο Προϊστάμενος Διοικητικός φορέας, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το περιεχόμενο, το ύφος και την εκφορά της. Ένα μάθημα Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Αντίστοιχα αντανακλαστικά και πρόνοιες αναμένονται και από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Λίγες γραμμές προς το κοινό ,τους επαγγελματίες και τις τοπικές κοινωνίες που το έκαναν, ο καθένας με τον τρόπο του και τις επενδύσεις τους, το πρώτο χιονοδρομικό προορισμό στην Ελλάδα. 

Thanos Floros
Arachovameteo.gr
Arachova 4 Seasons


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλησπέρα φίλες & φίλοι!!!

Καταρχάς, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τεράστια ανταπόκρισή σας στις ανακοινώσεις μας.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας τηλεφωνήσατε για να μάθετε επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις, που οφείλουμε να τις διατυπώσουμε εγγράφως και δημοσίως, προκειμένου για την ασφάλεια σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας σας.

Πρώτον και κυριότερο, το κέντρο μας όπως όλα τα ΧΚ της Ελλάδας, όχι μόνο είναι είναι κλειστό, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και η μετάβαση προς αυτό, λόγω περιορισμών στην κυκλοφορία πολιτών, ως μέσο προφύλαξης από τον κορωναϊό.

Δεύτερον, οι διαδρομές και στα δύο οδικά δίκτυα είναι επικίνδυνες, αφού προβαίνουμε σε έναν στοιχειώδη εκχιονισμό, για την κυκλοφορία των οχημάτων προσωπικού και εργολάβων, που γίνεται με οχήματα ειδικών προδιαγραφών και με ελαστικά χιονιού. 

Τρίτον και κυριότερο, όσοι εκφράσατε την επιθυμία να μεταβείτε (ρισκάροντας και το πρόστιμο μετακίνησης) για ορειβατικό ski, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να ΜΗΝ το πραγματοποιήσετε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί συγκεκριμένες εργασίες καθημερινά, κυρίως αποπαγοποίησης αναβατήρων και συρματόσχοινων και αποχωρεί, με αποτέλεσμα σε πιθανό ατύχημα στο δρόμο ή στο βουνό, να παραμείνετε για πολλές ώρες αβοήθητοι, να κινδυνεύσετε και να διακινδυνεύσουν και αρκετοί συνάνθρωποι μας.

Παρακαλούμε πολύ, οπλιστείτε με λίγη υπομονή ακόμα και με θετική σκέψη και είναι πολύ πιθανό μετά τις γιορτές να είναι όλα πολύ καλύτερα και να έρθει η πολυπόθητη ημέρα λειτουργίας.

Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε!!!

Εμείς από την μεριά μας, θα προσπαθούμε όσο πιο συχνά μπορούμε, να σας κρατάμε συντροφιά με ανταποκρίσεις, φωτογραφίες και μουσικές!!!

Καλή μας αντάμωση!!!

Φιλικά

Η Διεύθυνση

Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν - Voras Kaimaktsalan Ski Center

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου