Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου


 Μετά από πρόσκληση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου Πολυδρόσου και σε συνεργασία με τις δασκάλες και την διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η εικονογράφος Βιβή Μαρκάτου-Heinemann .....έδωσε χτες στους μαθητές της Α και Β τάξης του δημοτικού την δυνατότητα να ζωγραφήσουν σαν επαγγελματίες ζωγράφοι! Σήμερα Τρίτη και οι υπόλοιπες τάξεις του δημοτικού καθώς και οι μαθητές του νηπιαγωγείου θα δημιουργήσουν υπό την καθοδήγηση της! Επίσης μας δώρισε και 3 χρωμοσελίδες από το βιβλίο της για να τις διαθέσουμε στα παιδιά. 

Ευχαριστούμε την κυρία Μαρκάτου για την ευγενική προσφορά της και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, την διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που αμέσως έδωσε την έγκριση της για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο καθώς και τις δασκάλες των σχολείων μας για την βοήθεια τους στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος.

 Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να μας δώσει την δυνατότητα να υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερες δράσεις για τα παιδιά μας!

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Μήνα Μητροπούλου













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου