Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Απάντηση στον βουλευτή Φωκίδας


  Πολιτική αήθεια και ανύπαρκτο πολιτικό ήθος 

Μνημείο πολιτικού βερμπαλισμού και πολιτικής αήθειας η προχθεσινή ανακοίνωση, ανάρτηση στο FB, του βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπούγα, που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση χωρικού αποπροσανατολισμού. .....

Κατ’ αρχάς ως βουλευτής Φωκίδας θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι οφείλετε να λειτουργείτε σύμφωνα  με το αξίωμα σας και όχι σαν γραφείο τύπου του κομματικού σας οργάνου.

 Ενώ η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο ενός κυκλώνα που δημιουργήσατε με τις πολιτικές σας:

α) Στα εθνικά θέματα, που χωρίς σχεδιασμό αδυνατείτε  να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα της Τουρκίας και μέσα στον πανικό σας προσκυνάτε χωρίς ντροπή την κυρία Μέρκελ.

 β) Στην αντιμετώπιση της πανδημίας με εκατοντάδες νεκρούς και δυστυχώς πανηγυρισμούς από τα στελέχη σας και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά την 26/11/2020 καταφέρατε να έχουμε σαν χώρα και παγκόσμια πρωτιά σε θανάτους

γ) Στην οικονομία, με την κατάρρευση της κοινωνίας, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, χωρίς καμία ουσιαστική οικονομική στήριξη και η αβεβαιότητα να πλανάται παντού.

 Εσείς πάντως και πάλι σαν γνήσιος πολιτικάντης, επιλέξατε να διχάσετε την κοινωνία μας και να ασκήσετε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ.

Κύριε Μπούγα ζείτε μάλλον σε άλλη Χώρα και πολιτεύεστε σε άλλον Νομό γιατί Θα έπρεπε να γνωρίζετε το έργο του Ηλία Κωστοπαναγιώτου και δεν σας επιτρέπουμε την συκοφαντία και την λασπολογία για έναν πολιτικό και ηθικό άνθρωπο, επιστήμονα και βουλευτή, όπου επί θητείας του ενέργησε με επιτυχία για το καλό της Φωκίδας    κάτι που μέχρι τώρα δεν έχουμε δει από εσάς.

 Το Πανεπιστήμιο στην Άμφισσα, το έργο στο Χάρμισκο, η χρηματοδότηση άρδευσης ελαιώνα Άμφισσας και   πεδιάδας του Μόρνου, η ένταξη του νοσοκομείου ως άγονη (Α) περιοχή, η προκήρυξη 7 θέσεων μονίμων γιατρών, που δυστυχώς καταφέρατε και την κάνατε μία (1), η προμήθεια νέου υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου, η διασύνδεση με το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας Αττικόν και πολλά ακόμα είναι τα έργα που άφησε κληρονομία στον τόπο μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και όλα αυτά εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων, ενώ εσείς φωνασκούσατε το <<Γερούν γερά>>.

Οι δημοσκόποι σας βέβαια και σε τοπικό επίπεδο, άλλα σας παρουσιάζουν και φυσικά εσείς σαν άφαντος που είστε στον τόπο μας τα πιστεύετε. Όσο για τον <<συγκεχυμένο και ακατάληπτο πολιτικό λόγο>> που αναφέρεστε αυτός είναι ο λόγος της αλήθειας και τις αγωνίας των συμπολιτών μας, που εσείς δεν έχετε ακούσει ποτέ και ούτε πρόκειται  δυστυχώς να καταλάβετε ποτέ. 

Το ποιος είναι απαξιωμένος, εμείς  το βλέπουμε και το ζούμε καθημερινά  και δεν περιμένουμε δημοσκόπους να μας το πούνε. Εσείς ήσασταν διακριτό μέλος μιας κυβέρνησης που ήταν ο κύριος υπαίτιος της χρεωκοπίας της χώρας. Σίγουρα, δεν συνιστά υπευθυνότητα και επιτυχία, το να εκτοξεύεις το δημόσιο χρέος από τα 180 στα 300 δις, ούτε να δημιουργείς έλλειμμα προϋπολογισμού 15,4%, την ώρα μάλιστα που το έκρυβες λέγοντας πως είναι μόνον 6%. 

Βέβαια ποτέ μέχρι τώρα δεν έχετε απολογηθεί δημόσια για το κατάντημα αυτό και ούτε πρόκειται γιατί σας λείπει το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ

Ίσως κάτι ξέρει και δεν σας αποδέχεται ούτε το κομματικό όργανο της παράταξης σας στην Φωκίδα και σας απαξιώνει όπως φυσικά και το 82,5% των ψηφοφόρων που δεν σας ψήφισε. 

Κάθε βουλευτής κρίνεται από το έργο που θα έχει να επιδείξει, στον απολογισμό του με το πέρας της θητείας του, αλλά στην περίπτωση σας αυτό το αξίωμα το έχετε απεμπολήσει εδώ και καιρό. 

Αναρωτιόμαστε η μόνη σας έγνοια, είναι οι πληρωμένες κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις ή είναι επιβεβλημένη η ενότητα του λαού και η στήριξη της κοινωνίας;

 Σίγουρα οι ευθύνες είναι πολλές και όχι μόνο πολιτικές, αυτές όμως έχουμε χρόνο στο μέλλον να τις αναζητήσουμε. Τώρα προέχει να κρατηθεί η κοινωνία όρθια και σε συνοχή. Η πανδημία μάς υπενθύμισε τη σημασία της αλληλεγγύης, αλλά και την επικινδυνότητα του διχασμού και τις αδράνειας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ  προτρέπει κάθε εργαζόμενο στον υγειονομικό κλάδο, κάθε νοσηλευτή και ιατρό του ιδιωτικού τομέα, κάθε εταιρεία στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, την τοπική αυτοδιοίκηση, κάθε σύλλογο, κάθε πολίτη να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για την στήριξη του ΕΣΥ και του νοσηλευτικού προσωπικού  του Νομού μας αλλά και της Χώρας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες, συλλόγων και πολιτών μπορεί να κάνουν την διαφορά. 

ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ.                                           

Γραφείο Τύπου                                                          

Ν.Ε. Φωκίδος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου