Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τηλεδιάσκεψη Γιάννη Οικονόμου με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κ. Αργυρόπουλο για την τηλεκπαίδευση

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο σχετικά με τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία του νομού μας. ....

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον κ. Αργυρόπουλο, η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης εξελίσσεται ομαλά στις περίπου 400 ψηφιακές τάξεις στις οποίες συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων και των λυκείων της Φθιώτιδας. 

Υπάρχει συνεχής επικοινωνία της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την τοπική αυτοδιοίκηση προκείμενου να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα που δημιουργείται ενώ αναμένονται άμεσα  93 συσκευές δωρεά του ιδρύματος Μποδοσάκη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις. 

Έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα με το σήμα σε περιοχές του νομού μας όπως Κυρτώνη , Βαρδαλή, Αγραπιδιά, Τσούκα, Γιαννιτσού, Πλατύστομο και Ρεγγίνι γεγονός που δυσκολεύει την ομαλή διαδικασία της τηλεκπαίδευσης. Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι σε επαφή με την cosmote για την αποκατάσταση των δυσκολιών.

Ο κ. Οικονόμου με τη σειρά του τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την επαφή του καθηγητή και του μαθητή μέσα σε μια σχολική αίθουσα. Ζούμε όμως σε ειδικές συνθήκες και αυτές απαιτούν ειδικές λύσεις. Το ζητούμενο αυτή την ώρα είναι η εκπαιδευτική διαδικασία να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται και κανένας από τους 8.000 μαθητές και μαθήτριες των γυμνασίων και των λυκείων της Φθιώτιδας να μην μείνει πίσω. Τέλος ο κ. Οικονόμου δεσμεύτηκε να είναι σε διαρκή επαφή με τον κ. Αργυρόπουλο προκειμένου να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί στην αντιμετώπιση των  προβλημάτων που παρουσιάζονται.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου