Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Δήλωση του Βουλευτή Φωκίδας, κ. Ιωάννη Μπούγα για τα μέτρα λόγω πανδημίας

 Από σήμερα, εξαιτίας της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από την πανδημία, αναγκαζόμαστε να περιορίσουμε ένα μέρος των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας......

Κατανοώ ότι το γεγονός αυτό μας στεναχωρεί, μας προκαλεί ανασφάλεια, ενδεχομένως και φόβο. Πρέπει όμως να το κάνουμε για να προφυλάξουμε την ζωή και την υγεία μας.

     Στη Φωκίδα, μετά το πρώτο κύμα του κορωνοϊού, επιστρέψαμε αλώβητοι στις κοινωνικές και επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

     Για να έχουμε στην ίδια επιτυχία στην δεύτερη και πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας, σας ζητώ να τηρήσουμε και πάλι πιστά και χωρίς παρέκκλιση τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιστήμονες που τα εισηγήθηκαν. 

     Παραμένουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι, διατηρώντας τη συνοχή της Κοινωνίας μας και συμπαραστεκόμαστε σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

     Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει την ουσιαστική στήριξη των εργαζόμενων, των ανέργων, των επιχειρήσεων και όσων έχουν ανάγκη.

    Τις επιπτώσεις και στην τοπική μας οικονομία θα τις αποκαταστήσουμε. Αυτό που τώρα προέχει είναι να προστατευτούμε από τον ύπουλο εχθρό για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

      Προσωπικά, θα εξακολουθώ ασφαλώς να είμαι διαρκώς παρών, δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου, να τους βοηθώ με όλες τις δυνάμεις μου σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Ιωάννης Δ. Μπούγας

Βουλευτής Φωκίδας

Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου