Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η Α' φάση εργασιών του νέου φωτισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο της Άμφισσας

Εκσυγχρονίζεται ένας σημαντικός πνεύμονας αθλητισμού της πόλης....

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Δελφών η Α’ φάση αντικατάστασης φωτισμού με νέους  λαμπτήρες τύπου LED στο Κλειστό Γυμναστήριο «Χριστολιάς Καμπεράκης» της Άμφισσας. Η περάτωση των συγκεκριμένων εργασιών εξασφαλίζει τα κατάλληλα επίπεδα φωτισμού, τόσο για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων, όσο και για την τηλεοπτική μετάδοση αυτών. 

Η εν λόγω παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία των αρμοδίων αντιδημάρχων, της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας κ. Νίκου Λουπάκου και για θέματα αθλητισμού κ. Ευθύμιου Γρίβα. Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων η εξοικονόμηση ενέργειας που θα προκύψει με το νέο φωτισμό θα φτάνει έως και το 80%. Επίσης, βάσει της μελέτης που έχει εκπονηθεί, και με δεδομένο πως το Κλειστό Γυμναστήριο φιλοξενεί αγώνες διαφόρων αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, και τένις), εξασφαλίζεται πλέον η απαραίτητη ομοιομορφία φωτισμού που απαιτεί το καθένα από αυτά, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του.  

Τις εργασίες της Α’ φάσης πραγματοποίησε το Τμήμα Ηλεκτρολόγων του Δήμου Δελφών. Ο Δήμος Δελφών, ευχαριστεί τους κ.κ. Θανάση Μανώλη, Ευθύμιο Ξηρό, Γιώργο Παπαλέξη και Σπύρο Παπαλέξη για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών και την πολύτιμη συμβολή τους στην περάτωση συγκεκριμένων εργασιών που έγιναν. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Β’ φάση τοποθέτησης των υπολοίπων λαμπτήρων θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, κ. Νίκος Λουπάκος, δήλωσε σχετικά: «Ένας από τους πιο σημαντικούς πνεύμονες αθλητισμού της Άμφισσας εκσυγχρονίζεται. Ο νέος φωτισμός του Κλειστού Γυμναστηρίου θα καλύψει το σύνολο των απαιτήσεων που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσει τα μέγιστα και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα». Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ευθύμιος Γρίβας σημείωσε: «Ένα αίτημα ετών γίνεται πράξη, παρέχοντας στους αθλητές αλλά και τους θεατές τις καλύτερες συνθήκες για την πραγματοποίηση αλλά και για τη θέαση των αγώνων».  

Από το Γραφείο Δημάρχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου