Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας για την δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Περιμένοντας την απόφαση της δίκης για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που καθυστέρησε απαράδεκτα με την ευθύνη των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων, σημειώνουμε πως ο λαός περιμένει την αποφασιστική καταδίκη της.....

Στην συνείδηση του λαού έχει καταγραφεί σαν μια εγκληματική, φασιστική οργάνωση που επιχείρησε με προκλητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ρατσιστικές αντιλήψεις και ωμή βία  να τρομοκρατήσει το λαό.

Με την πολιτική ανοχή των διαχειριστών του συστήματος, που σε εκείνη την φάση των εξελίξεων τη χρειάζονταν, πήρε τη μορφή ακροδεξιού πολιτικού κόμματος, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια της πλουτοκρατίας και των μονοπωλίων. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και σημαντικό μέρος των ΜΜΕ θεωρούσαν πως η κοινοβουλευτική της παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορούσε να συγκαλύψει την ναζιστική της φυσιογνωμία. Συνέβαλαν στον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση κάποιων που την ψήφισαν.

Η ζωή και όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη απέδειξαν, με τον πιο αδιάψευστο τρόπο, τον εγκληματικό της χαρακτήρα. Την ανάγκη αποφασιστικής καταδίκης της από το λαό.

Ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, απευθυνόμενοι στον εργαζόμενο λαό υπογραμμίζουμε πως δεν πρέπει να ξεχνά τον φασισμό, ορθώνοντας το ανάστημα του στις πολιτικές που τον εκτρέφουν.

Η πάλη για την αντιμετώπιση του πρέπει να είναι καθημερινή, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. 

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου