Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ

ΔΤ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ…
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Φωκίδα. Όλα τα έργα στην ούγια τους γράφουν Γ.Μ. ήτοι τα αρχικά του βουλευτή της ΝΔ στο νομό!....

Και όχι μόνο ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα έργα που έχουν γίνει. Αλλά και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα έργα που θα γίνουν, ακόμη και αυτά που δεν θα γίνουν, ακόμα και εκτός της θητείας του, κατά βάθος, είναι δικά του γιατί αυτός φωτογραφήθηκε με κάποιον αρμόδιο, κατά τον γνωστό και μη εξαιρετέο τρόπο, δηλ. ατσαλάκωτο ύφος, καρφιτσωμένο χαμόγελο, βγήκε ανακοίνωση θριάμβου, ξεσκονίστηκε από κάποια ΜΜΕ της περιοχής και αμέσως μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτυχε της πιο θερμής υποδοχής των «φωταδιστών» του τύπου προχώρα σώσε το νομό από την Αριστερά και τη Δημοκρατική παράταξη.
Συγκεκριμένα και για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους:
1.  Ο Ταμιευτήρας Τολοφώνας στη θέση Χάρμισκο ξεκίνησε από το 2007, έμεινε στα αζήτητα (και από τον τότε και τώρα βουλευτή της ΝΔ) και δεν εντάχθηκε στο  ΕΣΠΑ 2007 – 2013 όπου και είχαν ενταχθεί τα φράγματα στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά όχι και στην ξεχασμένη Φωκίδα. Από το 2017 με την χειρουργική παρέμβαση Κωστοπαναγιώτου στον τότε Αν. Υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη και μετά στον τότε ΥΠΑΑΤ  Στ. Αραχωβίτη τελικά το έργο ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ στο ΕΣΠΑ ΠΑΑ 2014-2020 και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ με 20.041.180 ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑ.
Λέει ψέματα ο βουλευτής ότι «το έργο είχε τελματώσει από το 2008 και θα χρηματοδοτηθεί». Το έργο χρηματοδοτήθηκε ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ.
 Επισυνάπτεται η απόφαση για χρηματοδότηση.
2.          Όσο για τον περιφερειακό της Άμφισσας προς το Κάστρο χρηματοδοτήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ από τον τότε Αν. Υπουργό Οικονομίας  Αλ Χαρίτση  με 3.900.000 ευρώ προς την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας. 
Ο βουλευτής της ΝΔ συνεχίζει τη προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης ενώ παράλληλα  τάζει ηλεκτρικά πλοία, τραίνα, υδατοδρόμια , σύμφωνα με το παλαιοκομματικό του ιστορικό. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Φωκίδας συνεχίζει τη προσπάθεια για τη Φωκίδα! 
8/7/2020
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου