Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Κάλεσμα Παραρτήματος Λαμίας ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΛΕΣΜΑ


Η κυβέρνηση της ΝΔ, με το νομοσχέδιο του περιορισμού των διαδηλώσεων, πάει ένα βήμα παραπέρα την προετοιμασία και τη θωράκιση....
της ολιγαρχίας του πλούτου  από τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες τους οποίους γεννά η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους προκατόχους της. 
Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο παρέχεται η δυνατότητα στην αστυνομία να απαγορεύσει κάθε είδους κινητοποίηση για διεκδίκηση λύσης οποιουδήποτε λαϊκού προβλήματος, «να τυλίξει τους διοργανωτές της σε μια κόλα χαρτί» και να βρεθούν αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες.   
Η άρχουσα τάξη της κοινωνίας γνωρίζει το αδιέξοδο της πολιτικής της, των αλλεπάλληλων καπιταλιστικών κρίσεων, το βάρβαρο ξεπέρασμά τους και την προδιαγεγραμμένη ανατροπή της εξουσίας της μέσα από τους αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος. Γι’ αυτό με κυβερνητικούς νόμους και διατάξεις προσπαθεί να την καθυστερήσει, εμποδίζοντας τις «κοινωνικές αναταράξεις».  
Το επιχείρησαν και άλλοι πριν από τους σημερινούς, αλλά απέτυχαν. Η λαϊκή αντίσταση ακύρωσε και εξουδετέρωσε στην πράξη παρόμοια νομοθετήματα. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα! 
Ως Παράρτημα Λαμίας παίρνουμε μέρος στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την παρεμπόδιση των διαδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, ώρα 8.00μμ στην Πλατεία Πάρκου, στη Λαμία. 
Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους  της Ε.Α. και του Δ.Σ.Ε.  τους απογόνους των αγωνιστών και των πολιτικών προσφύγων να δώσουν μαζί μας το αγωνιστικό «παρών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου